2013-01-11 09:30:05
Φωτογραφία για Ανέβηκε για Σισέ!
Το gazzetta.gr σας αποκάλυψε το θέμα Σισέ με τον Παναθηναϊκό να ανεβάζει την προσφορά του στις 700.000 ευρώ και πλέον είναι στο χέρι του Γάλλου αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Γάλλος φορ δεν υπολογίζεται από την ΚΠΡ, τουλάχιστον δεν είναι στις βασικές επιλογές του Χάρι Ρέντναπ και επιθυμεί να αποχωρήσει. Το gazzetta.gr σας αποκάλυψε πρώτο για τις προσπάθειες που κάνει ο Παναθηναϊκός για να τον δει ξανά με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Σισέ για να επιστρέψει στην Ελλάδα θέλει 1,2 εκατ. ευρώ για τους επόμενους έξι μήνες, ενώ ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως μπορεί να συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 700.000 ευρώ. Ο 31χρονος επιθετικός πρέπει να συζητήσει και να πείσει τη διοίκηση της ΚΠΡ ώστε να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του για να έρθει στον Παναθηναϊκό ως δανεικός.

Από τις 700.000 ευρώ, οι 250.000 ευρώ θα επιβαρύνουν την ΠΑΕ, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα μπουν από μετόχους και μέσα σε αυτούς θα είναι και ο Νικόλας Πατέρας. Πάντως, ο Σισέ έχει προτάσεις από την Κίνα και την Αμερική για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ