2013-01-11 16:54:39
Φωτογραφία για Ραντεβού Βιντιάδη-Δημητρέλου
Συνάντηση με τον Δημήτρη Βιντιάδη θα έχει σε λίγη ώρα ο Ανδρέας Δημητρέλος, προκειμένου να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες αναφορικά με τα χρήματα που προτίθεται να δώσει στην ΠΑΕ ο υποψήφιος επενδυτής, ώστε να την διευκολύνει οικονομικά.

Όπως ενημερωθήκατε χθες από το aek365, ο Έλληνας εφοπλιστής σκοπεύει να δώσει άμεσα ένα ποσό στους ανθρώπους της ΑΕΚ, για να καλυφθούν οι πρώτες ανάγκες της ΠΑΕ και να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα για την ομάδα. Μιλάμε για ένα ποσό το οποίο θα πάει για τις λειτουργικές ανάγκες της «Ένωσης», ενώ ο υποψήφιος επενδυτής έχει δείξει θετικός στο να καταβάλει και ένα μεγαλύτερο ποσό μετά τον αγώνα με την Ξάνθη, δίνοντας μια «ανάσα» στους «κιτρινόμαυρους».

Βιντιάδης και Δημητρέλος θα βρεθούν στα γραφεία του πρώτου λίγο μετά τις πέντε, ενώ αργά το απόγευμα ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα συναντηθεί και με τον Άλκη Φωτίου για το ίδιο ζήτημα, μιας και ο ομογενής επιχειρηματίας θα βρίσκεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους της «Ένωσης».
Πηγή: aek365 goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χάρτινο 5ευρώ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χάρτινο 5ευρώ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ