2013-01-12 00:37:01
Φωτογραφία για Η Άνιστον τα σπάει (κυριολεκτικά)
Η Τζένιφερ Ανιστον εμφανίστηκε στο σόου του Τζίμι Κίμελ το βράδι της Τρίτης και ως άλλος Τομ Κρουζ αποφάσισε να μην δώσει άλλη μια βαρετή συνέντευξη. Ετσι μπήκε στο στούντιο κρατώντας μια βαριοπούλα και μ' αυτήν έσπασε το γραφείο του παρουσιαστή και το ξύλινο τραπεζάκι των καλεσμένων!

Φορώντας γάντια και προστατευτικά γυαλιά η ελληνοαμερικανίδα σταρ φαινόταν αποφασισμένη να τα σπάσει όλα! «Γιατί το έκανες αυτό; Τι σου συμβαίνει;» τη ρώτησε ο κολλητός της φίλος Τζίμι Κίμελ με τον οποίο πέρασε τις διακοπές των γιορτών στο Μεξικό- είναι φίλος με τον αρραβωνιαστικό της Justin Theroux. «Γιατί τελειώσαμε με τα παλιά και πάμε για τα καινούργια» του είπε εκείνη διαφημίζοντας την καινούργια ώρα προβολής του talk show. Αλλωστε η Ανιστον όπως είπε και ο Τζίμι Κίμελ δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή για να διαφημίσει κάποια δική της δουλειά αλλά μόνο από αγάπη για εκείνον.

Λίγο αργότερα στην εκπομπή η Ανιστον προσφέρθηκε να κόψει τα μαλλιά του παρουσιαστή γιατί όπως είπε το έκανε παλιά και με τον πατέρα της. «Η τελευταία φορά ήταν πριν από 30 χρόνια» προειδοποίησε πηγή: protothema
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ