2013-01-12 13:37:17
Φωτογραφία για Το κοπή τη πίττα
   Καλή χρονιά , έστω και λίγο καθυστερημένα . Εύχομαι το νέο έτος να σας στερήσει από λύπες και στενοχώριες και να σας έχει πάντα μέσα στην καλή χαρά . Για όσους βρήκαν το φλουρί εύχομαι να τους φέρει γούρι , ενώ για όσους δεν το βρήκαν τους εύχομαι να βρουν ότι καλύτερο επιθυμούν . Δεν κατάφερα να σας στείλω στον κουβά το προηγούμενο σαββατοκύριακο , λόγω εκτάκτων κοινωνικών υποχρεώσεων . Υπόσχομαι να μην σας απογοητεύσω αυτό το τριήμερο .

   Και προχωρώ κατευθείαν στην ανάλυση των αγώνων της Εθνικής μας κατηγορίας αλλά και του αγώνα Μάντσεστερ-Λίβερπουλ , που θα γίνει την Κυριακή .

                                                             ΑΕΚ-Σκόντα Ξάνθη

    Διαιτητής ο Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας . Ότι χειρότερο για την ΑΕΚ , καθώς στους προηγούμενους έξι αγώνες που σφύριξε , για την τρέχουσα περίοδο , δεν έχουν κερδίσει οι γηπεδούχοι , ενώ τρεις αγώνες έληξαν ισόπαλοι . Πρόβλεψη :Χ , σκορ 1-1 .


                                                        Πανθρακικός-Πλατανιάς

    Αγώνας προβιβασμένων . Ευτυχώς που ο αγώνας γίνεται τώρα και όχι στο τέλος της περιόδου γιατί ο Μήτσιος του συνδέσμου Ηπείρου που σφυρίζει , θα ήταν πρόξενος διαμαρτυριών .

 Ο Δερμιτζάκης  βρίσκει ως αντίπαλο τον δάσκαλό του , Αναστασιάδη , με τον οποίο και συνκκλησιάζεται . Αν δεν ήταν χαμηλά ο Πλατανιάς στην βαθμολογία θα ήταν ο άσσος της αγωνιστικής . Πρόβλεψη : 2.

                                                    Λεβαδειακός-Ολυμπιακός

     Οι υπόλοιποι συντελεστές του ιστολογίου μας ξέρουν ότι ο Γιάννης Κομπότης , ο πρόεδρος του

Λεβαδειακού , τυγχάνει σεβαστής εκτιμήσεως εκ μέρους μου , γιατί κάνει αθόρυβες δουλειές . Και ο Ολυμπιακός δεν είναι Παναθηναϊκός . Όσο για τον Βοσκάκη του συνδέσμου Ρεθύμνου που σφυρίζει , δεν νομίζω να θέλει να ανοίξει καμμιά κρητική βεντέτα με τον Μαρινάκη . Θα περιμένει για πολύ ακόμα ο santos 7 την αφορμή για να διώξει ο Μαρινάκης τον Ζαρντίμ . Πρόβλεψη : σκορ

1-2 . 

    Η επόμενη ανάρτηση σε μερικές ώρες .

                                    
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ