2013-01-12 17:18:08
Φωτογραφία για ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΕ ΜΑΣΑΝΤΟ
Επαφή με τον Πάουλο Μασάντο προκειμένου να του εκφράσει την στήριξή του είχε πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, θέλησε να βελτιώσει τη ψυχολογία του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, μετά τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του κατά την αλλαγή του στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τη Βέροια.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων τα… άκουσε από μερίδα οπαδών στο ματς με την «Βασίλισσα του Βορρά», με αποτέλεσμα μετά το τέλος του αγώνα να μην βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Για τον λόγο αυτό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε προ ημερών με τον Μασάντο και, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, του εξέφρασε την εμπιστοσύνη του ίδιου και της διοίκησης προς το πρόσωπό του, τονίζοντας: «Σε στηρίζουμε, σε πιστεύουμε κα περιμένουμε πολλά από σένα».

Η συγκεκριμένη κίνηση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως είναι φυσικό, λειτούργησε ευεργετικά στην ψυχολογία του Πορτογάλου, ο οποίος εμφανίζεται διατεθειμένος να δουλέψει για να αλλάξει την εικόνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ