2013-01-12 20:15:05
Φωτογραφία για Αμοιβή 10.000 ευρώ το μήνα,από τα οποία 8.000 είναι επίδομα!
Την ώρα που κόβουν μισθούς, ορισμένοι υπάλληλοι που έχουν ΘΕΙΟ ΣΤΗ ΚΟΡΩΝΗ συνεχίζουν να απολαμβάνουν, την υψηλή προστασία του προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ».

Οι σφοδρές ενστάσεις προκύπτουν, λόγω του υπέρογκου μισθού που λαμβάνει, ο οποίος αντιτίθεται πλήρως στις αυστηρές περικοπές, τα σκληρά δημοσιονομικά μέτρα λιτότητας και γενικότερα στη «φιλοσοφία» του Μνημονίου και της εποχής μας.» και συνεχίζει λέγοντας σε έντονο ύφος «Πληρώνει ο Λαός 8.000 ευρώ μηνιαίο επίδομα σε «ΧΡΥΣΗ» υπάλληλο που για χρόνια υπήρξε στενός συνεργάτης του βαθέως ΠΑΣΟΚ.»

Ένα άλλο ζήτημα που εγείρει ερωτήματα και αμφισβητήσεις, είναι η διαδικασία που ακολουθήθηκε, για την τοποθέτησή της εν λόγω χρυσής υπαλλήλου στο Γραφείο Διασύνδεσης της Βουλής στις Βρυξέλες.

Με ποια απόφαση δημιουργήθηκε το Γραφείο Διασύνδεσης της Βουλής στις Βρυξέλες;

Πόσους εργαζόμενους απασχολεί αυτό;


Πόσο το ετήσιο κόστος και ποιο το παραγόμενο έργο; Να κατατεθούν όλα τα σχετικά έγγραφα.

Πότε προκηρύχθηκε η συγκεκριμένη θέση και ποια διαδικασία ακολουθήθηκε;

Πόσος είναι ο τελικός μισθός, σε ποιο ύψος φθάνει το σύνολο των ετήσιων αποδοχών της και πως διαμορφώνεται; Να κατατεθούν όλες οι σχετικές αποφάσεις, οι μηνιαίες και οι ετήσιες αποδοχές της χρυσής υπαλλήλου.

Γιατί δεν αξιοποιεί η Βουλή και όποια άλλη δημόσια αρχή, τις δυνατότητες της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, αντί να συντηρεί το Γραφείο Διασύνδεσης της Βουλής που όταν μάλιστα η συνολική λειτουργία του γραφείου αυτού, είναι μια περιττή σπατάλη σε καιρούς χαλεπούς; Είναι αλήθεια πως η διαμόρφωση του μισθού, συνάδει με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και τους κανονισμούς του Υπουργείου Εξωτερικών, βάσει των οποίων οι αμοιβές των υπαλλήλων της Βουλής ή υπουργείων στο εξωτερικό, προβλέπουν εκτός από την καταβολή του μισθού από την υπηρεσία και το επίδομα αλλοδαπής προς κάλυψη δαπανών (π.χ. μέρος ενοικίου, πληρωμή σχολείων των παιδιών κ.α). Να κατατεθούν όλα τα σχετικά έγγραφα.

Ποια είναι η φορολόγηση της αμοιβής των 10.000 ευρώ της υπαλλήλου; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα.

Συμμετέχουν υπουργεία ή οποιοσδήποτε άλλος δημόσιος φορέας στις δαπάνες, για να διατηρείται αυτή η «ΧΡΥΣΗ» θέση; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα.

Είναι αλήθεια ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος εργαζόταν ως καθηγήτρια σε γυμνάσιο της Βούλας και διετέλεσε συνεργάτιδα του Χρήστου Παπουτσή το διάστημα που ήταν επίτροπος στις Βρυξέλλες; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα.

Εξακολουθεί να είναι διορισμένη στην Μέση Εκπαίδευση και να τελεί σε καθεστώς αποσπάσεως;
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ