2013-01-17 16:54:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Ξεκινά το 7ο Παιχνίδι Διαδικτυακού Κρυμμένου Θυσαυρού
Για έβδομη χρονιά θα πραγματοποιηθεί φέτος το επιτυχημένο Παιχνίδι Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού, όπου μέσω του διαδικτύου οι συμμετέχοντες και φίλοι του γνωρίζουν πολλές εκπλήξεις, δυνατές συγκινήσεις και σπάνιες εμπειρίες σε μια διαδικασία που συνδυάζει γνώσεις, σπαζοκεφαλιές και ψυχαγωγία.

Το Παιχνίδι του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού χαρακτηρίζεται από τα ψυχαγωγικά και ανατρεπτικά χαρακτηριστικά του κλασικού παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, είναι ωστόσο προσαρμοσμένο στις διαδικτυακές απαιτήσεις και δίνει τη δυνατότητα της χαράς της συμμετοχής και της περιπλάνησης στη συναρπαστική γοητεία του Πατρινού Καρναβαλιού σε όσους δεν μπορούν να επισκεφτούν την Πάτρα κατά τη διάρκεια της καρναβαλικής περιόδου.

Το 7ο Παιχνίδι του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού 2013 θα αρχίσει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 15.00 και θα τελειώσει την Πέμπτη 14 Μαρτίου και ώρα 15.00.


Το παιχνίδι θα έχει πέντε φάσεις ερωτήσεων και παιχνιδιών με τα ακόλουθα ονόματα: «Μαρλέν Ντίτριχ», «Όντρεϊ Χέπμπορν», «Μάρλον Μπράντο», «Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ» και «Άβα Γκάρντνερ».

Η πρώτη φάση θα ενεργοποιηθεί με την έναρξη του παιχνιδιού.

Οι απαντήσεις είναι πολλαπλής επιλογής. Το παιχνίδι είναι στη φιλοσοφία του Facebook, κάτι που βοηθά πολύ τους συμμετέχοντες, αφού οι παίκτες μπορούν να μιλάνε μεταξύ τους -υπάρχει chat- και να βοηθάει ο ένας τον άλλον.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 14 Μαρτίου και η απονομή θα γίνει τη Δευτέρα 18 Μαρτίου μαζί με τα υπόλοιπα βραβεία του Κρυμμένου Θησαυρού.

Υπεύθυνη για το Παιχνίδι του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού είναι η Μαίρη Σωτηροπούλου, μέλος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού.

Η πρόσβαση στο παιχνίδι γίνεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Πατρινού Καρναβαλιού www.carnivalpatras.gr

Καλή διασκέδαση σε όλους!
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ