2013-01-19 20:29:05
Φωτογραφία για Hollywood Report Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες
Ας δούμε τι έκαναν τις ημέρες που πέρασαν οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη Γιούαν ΜακΓκρέγκορ

Ο διάσημος ηθοποιός Γιούαν ΜακΓκρέγκορ κουβαλάει την μόλις ενός έτους κόρη του, Ανούκ, στους ώμους του κάνοντας μια ωραία βόλτα στο Λος Άντζελες.

Λέιτον Μίστερ

H πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς Gossip Girl, Λέιτον Μίστερ, μόλις λίγο καιρό μετά το οριστικό τέλος των επεισοδίων, έκοψε τα μαλλιά της κοντά και βρέθηκε σε εκδήλωση στην Μπανγκόκ μαζί με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της, Εντ Γουέστγουικ.

Μπράντλεϊ Κούπερ

O Mπράντλεϊ Κούπερ στην πρεμιέρα της ταινίας "Silver Linings Playbook" στο Παρίσι. Η εν λόγω ταινία έχει ήδη κερδίσει μια Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της Τζένιφερ Λόρενς ενώ είναι υποψήφια και για 6 βραβεία Όσκαρ ανάμεσα στα οποία αυτό για την "Καλύτερη ταινία" και για τον "Α' Ανδρικό Ρόλο" που διεκδικεί ο Κούπερ.

Νικόλ Ρίτσι


Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη Νικόλ Ρίτσι έξω από το γυμναστήριό της, ενώ αυτή προσπαθούσε να αποφύγει τα φλας βάζοντας το μπουφάν της μπροστά της.

Σκάρλετ Γιόχανσον

Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι η πρωταγωνίστρια της θεατρικής παράστασης “Cat On A Hot Tin Roof” του Τενεσί Ουίλιαμς που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης στο Μπρόντγουεϊ. Μετά την πρεμιέρα ακολούθησε ένα after party στο The Lighthouse at Chelsea Piers της Νέας Υόρκης με την 28χρονη ηθοποιό να περπατάει στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης πιο κομψή από ποτέ.

Τζένιφερ Λόπεζ

H Tζένιφερ Λόπεζ βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Λος Άντζελες με αφορμή την συνέντευξη Τύπου της ταινίας "Parker" στην οποία συμμετέχει και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο έτος. Η διάσημη τραγουδίστρια έχει κάνει και άλλες απόπειρες υποκριτικής στο παρελθόν με τελευταία την ταινία "What to Expect When You're Expecting", η οποία ωστόσο δεν απέσπασε θετικές κριτικές.

Τζένιφερ Λόπεζ - Κάσπερ Σμάρτ

Την Παρασκευή, η Τζένιφερ Λόπεζ βρέθηκε καλεσμένη στο βραδινό talk show "Jimmy Kimmel Live". Ο φακός την εντόπισε έξω από το στούντιο μαζί με τον σύντροφό της, Κάσπερ Σμαρτ, και το νέο σκυλάκι τους. 

Τζέραρντ Μπάτλερ

O Τζέραρντ Μπάτλερ στους δρόμους του Μπέβερλι Χιλς χαμογελάει στους φωτογράφους.

Τζέσικα Τσαστέιν

H Tζέσικα Τσαστέιν έξω από το θέατρο πριν την έναρξη της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο "The Heiress". Αυτή είναι η πρώτη φορά που η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός ανεβαίνει στο σανίδι του Μπρόντγουεϊ ενώ στο πλευρό της έχει τον Νταν Στίβενς, πρωταγωνιστή της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς Downton Abbey.

Ρις Γουίδερσπουν

Η Ρις Γουίδεσπουν απόλαυσε μια ηλιόλουστη βόλτα στο Λος Άντζελες μετά την γυμναστική της. Την προηγούμενη ημέρα η διάσημη ηθοποιός δείπνησε με την Σοφία Βεργκάρα και συζήτησαν μια ενδεχόμενη συνεργασία τους.

Τζον Μέιερ και Κέιτι Πέρι

Έτοιμοι για ένα ταξίδι, πιθανότατα μόνο για δυο, ο Τζον Μέιερ και η Κέιτι Πέρι εντοπίστηκαν να αποχωρούν από το σπίτι της διάσημης τραγουδίστριας στη Σάντα Μπάρμπαρα με βαλίτσες και σάκους στο χέρι.

www.yupiii.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ