2013-01-22 00:40:44
Φωτογραφία για Οριστικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Λέτο
Ο Σεμπαστιάν Λέτο υπέγραψε την λύση του συμβολαίου του η οποία ανακοινώθηκε και επίσημα από την πράσινη ΠΑΕ. Ανοίγει ο δρόμος πλέον για την χρησιμοποίηση του Καζιγιάμα.

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και επίσημα αποτελεί ο Σεμπαστιάν Λέτο με τον Αργεντινό άσο να βάζει την υπογραφή του στην λύση του συμβολαίου του με το Τριφύλλι.

Ο Λέτο τα βρήκε σε όλα με τους πράσινους σχετικά με τον τρόπο που θα πάρει τα οφειλόμενα αλλά και όσα είχε να λαμβάνει και σε λίγη ώρα αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ σχετικά με την λύση του συμβολαίου του Αργεντινού άσου.

Ο Αργεντίνος,ο οποίος είναι ελεύθερος να αναζητήσει την επόμενη ομάδα της αρεσκείας του θα λάβει ως αποζημίωση ένα εκατομμύριο ευρώ και θα χαρίσει στους πράσινους τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του το οποίο έληγε κανονικά το 2014.

Ο Λέτο επέλεξε με αυτό τον τρόπο να διευκολύνει τον σύλλογο και η στάση του έχει εκτιμηθεί από όλους στην πράσινη ΠΑΕ.


Από τη στιγμή που η λύση του συμβολαίου του Σεμπάστιαν Λέτο κατατεθεί στην ΕΠΟ θα μπορεί ταυτόχρονα ο Παναθηναϊκός να καταθέσει και το συμβόλαιο του Καζιγιάμα και αν προλάβει και εκδόσει το δελτίο του τότε ο Ιάπωνας άσος δεν αποκλείεται να ντεμπουτάρει και κόντρα στον Πλατανιά στο ματς του Κυπέλλου την Τετάρτη.

Η σχετική ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ευχόμαστε στον Σέμπα την ταχύτερη δυνατή επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και την πλήρη αποκατάσταση του σοβαρότατου προβλήματος τραυματισμού που κόστισε τόσο πολύ στον ίδιο αλλά και στην ομάδα.

Το ταλέντο του, η προσφορά του στην ομάδα, το πάθος του, το δέσιμό του με τους φιλάθλους, αλλά και η σφραγίδα του στην αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού στα χρόνια που τίμησε τη φανέλα με το τριφύλλι του έχουν εξασφαλίσει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας αλλά και στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών.

Hasta siempre, amigo!"

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ