2013-01-23 11:50:15
Φωτογραφία για Μπαλάφας: «Φιλοχουντικός» ο κ. Δένδιας.. Ανόητοι γκεμπελίσκοι αντιγράφουν τις τακτικές των Ναζί...η απάντηση του Υπουργού.
Συνεχίζεται το μπαράζ επιθέσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Δημοσίας Τάξης, Νίκου Δένδια, τον οποίο καλούν να παραιτηθεί, με τον τελευταίο να απαντά μιλώντας για γκεμπελίσκους στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ηταν στην ΕΠΕΝ ο άνθρωπος, το κόμμα του Γ. Παπαδόπουλου και δεν το έχει αρνηθεί ποτέ», υποστήριξε ο κ. Μπαλάφας. Αφορμή για τη νέα επίθεση κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης αποτέλεσε δήλωση του κ. Δένδια - την οποία επικαλέστηκε και ανέγνωσε στην εκπομπή ο κ. Μπαλάφας - ότι το «μεγάλο στοίχημα είναι να καθαρίσουμε τα προβλήματα του '74».

 «Τι θέλει να καθαρίσει ο φιλοχουντικός τότε, κ. Δένδιας;» διερωτήθηκε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Συγκεκριμένα, σήμερα στην πρωινή ζώνη του MEGA το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, κατηγόρησε τον υπουργό ότι ήταν φιλοχουντικός και ότι δεν μπορεί να πείσει για το αντίθετο...με τους Οικονομέα και Καμπουράκη, να θυμίζουν ότι υπήρξε χτες επίσημη διάψευση από τον κ.Δένδια.


 Ο ίδιος ο υπουργός απάντησε εκ νέου, αυτή τη φορά μέσω Twitter, όπου έγραψε:

 «Δεύτερος ανόητος γκεμπελίσκος εμφανίστηκε σήμερα που αντιγράφει τις τακτικές των Ναζί. Να δούμε πόσους τέτοιους έχει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ.... »

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαμάχη του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ.Δένδια ξεκίνησε από τη Δευτέρα όταν στην εκπομπή «Ανατροπή» του MEGA ο υπουργός υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μεταβαίνει στην νομιμότητα, προκαλώντας την σφοδρή αντίδραση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Χτες σε tweet του ο κ.Παπαδημούλης έγραψε ότι ο «Ο Δένδιας προέρχεται από το εθνικιστικό ΕΝΕΚ» προκαλώντας τη διάψευση του κ.Δένδια.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ