2013-01-30 09:18:02
Φωτογραφία για Του έκλεψαν τα ράστα από το κεφάλι!
Μεγάλωνε επι 10 χρόνια τα ράστα μαλλιά του και ξαφνικά κάποιος του τα κοψε!

Ένας άνδρας στη Ζιμπάμπουε έπεσε θύμα κλοπής των ράστα από το κεφάλι του σε νυχτερινό κέντρο της Νοτίου Αφρικής σε μία χώρα όπου αυξάνεται η ζήτηση για extensions από φυσική τρίχα, έγραψε σήμερα τοπική εφημερίδα.

Όπως γράφουν οι Times, ο Μούτσα Μαντόνκο διασκέδαζε σε κλαμπ του Γιοχάνεσμπουργκ όπου του έκοψαν τα ράστα τα οποία άφηνε να μεγαλώσουν επί δέκα χρόνια.

Τα ράστα από φυσική τρίχα πωλούνται για εξτένσιον σε τιμές που ξεκινούν από 16 ευρώ μέχρι 278 ευρώ ανάλογα με το μήκος τους, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Τα εξτένσιον από συνθετική τρίχα χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα η ζήτηση για ράστα από φυσική τρίχα αυξάνεται στη Νότια Αφρική.

Ένας κομμωτής στο κέντρο του Γιοχάνεσμπουργκ, ο Τζον Ούσε, δήλωσε στην εφημερίδα ότι τα ράστα "έχουν γίνει πολύ δημοφιλή. Μία ημέρα αιχμής έχουμε δέκα πελάτες που θέλουν να βάλουν (ράστα από φυσική τρίχα)".

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η μόδα των εξτένσιον από ανθρώπινη τρίχα έχει οδηγήσει στη δημιουργία μίας βιομηχανίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με την Ινδία και τη Βραζιλία να κατέχουν τα πρωτεία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λιλλήκας απ’ τον 1ο γύρο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λιλλήκας απ’ τον 1ο γύρο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ