2013-01-30 09:18:56
Φωτογραφία για AS : ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ Ο ΜΙΤΣΕΛ
Να αναλάβει τον πάγκο του Ολυμπιακού αλλά τον Ιούνιο επιθυμεί ο Μίτσελ σύμφωνα με δημοσίευμα της AS, το οποίο κάνει λόγο για σημερινή συνάντηση με εκπρόσωπο των Πειραιωτών.

Να πιάσει δουλειά στον πάγκο του Ολυμπιακού αλλά από το καλοκαίρι και τη νέα αγωνιστική σεζόν θέλει ο Μίτσελ όπως αποκαλύπτει σήμερα η ισπανική AS.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της έγκυρης ιστοσελίδας, ο Μίτσελ είχε συνάντηση σήμερα το απόγευμα με εκπρόσωπο του Ολυμπιακού.

Σε αυτή ο άνθρωπος της ελληνικής ομάδας εξέφρασε και πάλι την επιθυμία του συλλόγου να κλείσει το deal με τον Ισπανό να αναλαμβάνει άμεσα τον πάγκο των ερυθρολεύκων.

Ωστόσο, σε αυτό δεν συμφωνεί ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός ενημέρωσε ότι θέλει να κοουτσάρει την ελληνική ομάδα, αλλά επεσήμανε ότι προτιμά αυτό να συμβεί από το καλοκαίρι, κάνοντας ο ίδιος τις μεταγραφές της ομάδας, αλλά και την προετοιμασία. Και όλα αυτά κοστολογώντας τις υπηρεσίες του κοντά στο 1,3 εκατ. ευρώ.

Από τον Ολυμπιακό σήμερα δήλωναν ότι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα του προπονητή. Την ίδια στιγμή, παρά τις πληροφορίες για ταξίδι του Γιάννη Βρέντζου στην Ισπανία για να μιλήσει και να κλείσει τη συμφωνία με τον Μίτσελ, δεν επιβεβαίωναν αλλά ούτε και διέψευδαν κάτι τέτοιο.

Η διαφωνία αυτή, που υπόστηρίζει η AS ότι υπάρχει, δεν σημαίνει και το τέλος των διαπραγματεύσεων του Μίτσελ με τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν την προσπάθεια να δώσουν τα χέρια με τον Ισπανό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ