2013-02-10 18:16:25
Φωτογραφία για Η ΚΥΑ που « γύρισε πίσω» τους προϋπολογισμούς και αναστάτωσε τους Δήμους...!!!
Τα πάνω κάτω, σε υπουργείο Εσωτερικών και Δήμους έφερε η ΚΥΑ, της 5ης Ιανουαρίου κι αφορούσε στην διαδικασία κατάρτισης και ψήφισης των δημοτικών προϋπολογισμών στους Δήμους και έγκρισης ή απόρριψης αυτών από την αρμόδια Περιφέρεια. 

Η εν λόγω ΚΥΑ, κοινοποιήθηκε στους Δήμους όλης της χώρας μετά τα Θεοφάνεια και έθετε νέες προϋποθέσεις, ενώ οι προϋπολογισμοί είχαν ψηφιστεί μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου και πολλοί ακόμα και από τον μήνα Νοέμβριο.

         

Αποτέλεσμα ήταν να επιστραφούν σχεδόν τα ¾ των προϋπολογισμών στους Δήμους για τα…, «περαιτέρω». Οι δήμαρχοι που περίμεναν έγκριση προϋπολογισμού και απελευθέρωση κονδυλίων για να πληρώσουν χρέη παρελθόντων ετών αιφνιδιάστηκαν και άρχισαν να διαμαρτύρονται σε περιφέρεια και σε υπουργείο.

Η εμπειρία του Δημήτρη Καλογερόπουλου έσωσε πολλούς δημάρχους από το λιντσάρισμα εκείνων που περίμενα ζεστό χρήμα σε τακτή ημερομηνία. Την πλήρωσαν όμως οι αρμόδιοι διευθυντές του υπουργείου Εσωτερικών που με απόφαση του υπουργού άλλαξαν αντικείμενο δουλειάς λόγω μη…, έγκαιρης πρόβλεψης των συνεπειών της αργοπορημένης ΚΥΑ…!!!
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ