2013-02-11 22:23:01
Φωτογραφία για ΠΑΟ: Πήρε το πρώτο αεροπλάνο και έφυγε ο Μεϊτέ...
Αδίκως πόνταρε ο Παναθηναϊκός στον Ιβοριανό κεντρικό αμυντικό, καθώς διαπιστώθηκε ότι υστερεί πολύ, σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, λόγω της 10μηνης αγωνιστικής απραξίας του.

Οσο κι αν επέμενε ο Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ, ότι έκανε ένα σωρό προπονήσεις με την πρώην ομάδα του (Ντιζόν), τα εργομετρικά μηχανήματα δε ξεγελάστηκαν.

Οι σημερινές μετρήσεις έδειξαν ότι δεν προλαβαίνει ο 32χρονος στόπερ να επανέλθει σύντομα σε απαιτητικούς ρυθμούς, μοιραίως ο Παναθηναϊκός τον έβαλε στο πρώτο αεροπλάνο, και τον έστειλε πίσω στο Παρίσι. Κι επειδή δεν υπάρχει πλέον χρόνος για να έλθει άλλος ξένος παίκτης στη θέση του, ο Φάμπρι είναι υποχρεωμένος να βγάλει τη χρονιά με τους τέσσερις παίκτες (Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος) που του απέμειναν, μετά την αποχώρηση του Βύντρα.

Το απόγευμα, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα, που χρειάζεται τουλάχιστον 6 εβδομάδες προετοιμασίας για να παίξει σε αγώνα του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά, αποκτήθηκε για να μείνει και του χρόνου στην Ελλάδα, εάν αποδείξει ότι μπορεί ν' αφήσει οριστικά πίσω του τα προβλήματα τραυματισμών που "ξεθώριασαν" την καριέρα του.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ