2013-02-12 13:41:04
Φωτογραφία για Υπάλληλοι ΙΔΑΧ για τη διαθεσιμότητα 25.000 υπαλλήλων
«Αυτό που εφαρμόστηκε σε 2.000 άτομα το 2012 καλούμεθα, βάσει των δεσμεύσεων μας να το εφαρμόσουμε σε 25.000 άτομα, το 2013. Πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνουν σωστά οι απαιτούμενες κινήσεις, ώστε αυτές οι μετατοπίσεις να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα της διοίκησης και να μην ταλαιπωρήσουν, ούτε να διακινδυνεύσουν οι θέσεις των εργαζομένων (…) Αυτό έχει να κάνει με το πόσο αποτελεσματικά θα τρέξουμε, κατά την γνώμη μου, την αξιολόγηση των δομών και πόσο γρήγορα και αντικειμενικά και δίκαια θα σταθούμε απέναντι σε επίορκους υπαλλήλους. Στο θέμα των επιόρκων υπαλλήλων δεν μπορούμε να χαριστούμε. Και εκεί δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση εάν αποδειχθεί η ενοχή, ή η ευθύνη».

Αυτές είναι δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Ευρυπίδη Στυλιανίδη (aftodioikisi.gr/proto-thema/stilianidis-prospathoume-na-apofigoume-tis-apoliseis-stous-ota ).

Εγώ καταλαβαίνω το εξής απλό: Θα βγάλουν σε διαθεσιμότητα για ένα χρόνο 25.000 υπαλλήλους ανεξαρτήτου ειδικότητας, χωρίς κριτήρια, στην τύχη με λίγα λόγια, θα δεσμευθούν ότι δεν θα απολυθεί κανείς και ότι θα τοποθετηθούν όλοι αυτοί οι υπάλληλοι σε κενές θέσεις που ΘΑ δημιουργηθούν και θα τους αφήσουν σε ομηρία να περιμένουν. Και θα περιμένουν, και θα περιμένουν….


Κατάλαβα κάτι λάθος; Γιατί αυτό ακριβώς έχει κάνει η κυβέρνηση με τους 2.000 που έβγαλε σε διαθεσιμότητα το 2012. Το αν θεωρείτε αποτελεσματικό να έχουν περάσει τρεις μήνες και να μην έχετε κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα για την επανατοποθέτηση αυτών των ανθρώπων, μάλλον καταλαβαίνουμε διαφορετικά την έννοια της λέξης «αποτελεσματικότητα».

ipalliloiidax.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ