2013-02-12 23:28:41
Φωτογραφία για ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ... ΛΕΒΑΝΤΕ!
Ο Μίτσελ έχει δώσει συγκεκριμένες οδηγίες στους παίκτες του Ολυμπιακού για το πως θα αντιμετωπίσουν τη Λεβάντε την Πέμπτη στο Γιουρόπα Λιγκ.

1. Θέλει από τους παίκτες του να «πνίξουν» με την πίεσή τους το κέντρο και τα άκρα της Λεβάντε για να μπορεί να αναπτυχθεί όπως θέλει, να βγει ψηλά και να κάνει φάσεις για γκολ.

2. Ζητά μεγάλη προσοχή στις μεταβιβάσεις της μπάλας και τις επιστροφές της άμυνας. Να μην μένουν μεγάλα κενά ανάμεσα στις γραμμές και να μην «χάνουν» παίκτες και ειδικά τα μεγάλα... όπλα των αντιπάλων.

3. Περιμένει σωστή κυκλοφορία, πειθαρχία, σοβαρότητα και καλή τακτική από τους παίκτες του και κυρίως να κρατούν καλά τις θέσεις τους.

4. Μία ακόμα προσδοκία και συνάμα απαίτησή του είναι η επαρκής παραγωγή φάσεων και από τον άξονα και από τα άκρα. Ο ίδιος ευελπιστεί πως ο Ολυμπιακός θα βρει τον τρόπο να σκοράρει.

5. Κεφάλαιο στημένα. Ο Μίτσελ έχει διευκρινίσει προς τους παίκτες του ότι οφείλουν να λειτουργήσουν πολύ καλά αμυντικά στα στημένα των αντιπάλων αλλά και να κοιτάξουν να αξιοποιήσουν δικές τους στημένες φάσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ