2013-02-13 12:16:06
Φωτογραφία για ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΣΚΥΛΩΝ Διαφορετικά κορυφαία μοντέλα του κόσμου...
Το βράδυ του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου κι ενώ οι λάτρεις του στυλ αναρωτιόντουσαν σε ποιο πάρτι της Εβδομάδας Μόδας θα παρευρεθούν, σε κάποιο άλλο σημείο της Νέας Υόρκης πραγματοποιήθηκε μια διαφορετική επίδειξη μόδας.

Χαριτωμένα τετράποδα έδωσαν τη δική τους "μάχη" στο διαγωνισμό "NYC Doggies & Tiaras Pageant" που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "New Yorker".

Κοσμικές κυρίες που υπεραγαπούν τα σκυλάκια τους έδωσαν το παρών στο φαντασμαγορικό event που σκοπό είχε να αναδείξει τη "ντίβα" της ομορφιάς! Οι πιστοί φίλοι του ανθρώπου ανέβηκαν στην πασαρέλα για να κερδίσουν τον τίτλο του ταλαντούχου, γκλάμουρους και αθλητικού σκύλου.

Περούκες, λαμπερά κοσμήματα και τιάρες φόρεσαν στα "παιδιά" τους και συνδυάζοντας τα με φαντασία προσπάθησαν να κεντρίσουν τα βλέμματα και το ενδιαφέρον.

Μέχρι και πράσινο φόρεμα και καπελάκι είδαμε να φοράει ένα γκριφόν κανίς και πραγματικά αναρωτηθήκαμε αν ένιωθε άνετα περιτυλιγμένο με το τούλι.

Αναμφισβήτητα το καθένα με το δικό του στυλ κέρδισε τις εντυπώσεις και ανεξάρτητα από το αν κατέκτησε τίτλο ή όχι, ένιωσε η "βασίλισσα" της ομορφιάς για όση ώρα διήρκεσε το φαντασμαγορικό event!

 

www.radar.gr 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ