2013-02-13 16:14:02
Φωτογραφία για Τιμολόγια τριών ταχυτήτων ετοιμάζει η ΔΕΗ
Τιμολόγια κατά περίπτωση για βιομηχανίες, σουπερμάρκετ και εμπορικές εταιρείες ετοιμάζει η ΔΕΗ προκειμένου να κατευνάσει τις αυξανόμενες αντιδράσεις για το υψηλό ενεργειακό κόστος, που από φέτος έχει επιβαρυνθεί με το επιπλέον κόστος αγοράς των δικαιωμάτων ρύπων.

Οι προτάσεις της ΔΕΗ βρίσκονται στο τελικό στάδιο της επεξεργασίας τους και, σύμφωνα με επιστολή του γενικού διευθυντή Εμπορίας της επιχείρησης Λάζαρου Καραλάζου στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, θα παρουσιαστούν μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για κίνηση με την οποία η ΔΕΗ επιχειρεί να απαντήσει στα πολλά εξώδικα που δέχεται το τελευταίο διάστημα από τους μεγάλους πελάτες της, τα οποία αφορούν τόσο το ακριβό κόστος ενέργειας που φτάνει να αντιστοιχεί μέχρι και στο 50% του κόστους παραγωγής τους όσο και την απουσία εξειδικευμένων τιμολογίων ανάλογα με το προφίλ κατανάλωσης και τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.


Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες για το συγκεκριμένο θέμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου του ΣΕΒ με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τα τιμολόγια μέσης τάσης έχουν απελευθερωθεί από πέρυσι και θεωρητικά οι χρεώσεις αποφασίζονται έπειτα από διαπραγματεύσεις. Η ΡΑΕ έχει ζητήσει ήδη από το περασμένο καλοκαίρι από τη ΔΕΗ να καταρτίσει τουλάχιστον τρία ή περισσότερα διαφορετικά τιμολόγια πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας, τα οποία θα ανταποκρίνονται στα χαρακτηριστικά ζήτησης των επιμέρους πελατών της, χωρίς ωστόσο αυτό να έχει γίνει ακόμη.

almyrosinfo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Υπάρχει και Θεός!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Υπάρχει και Θεός!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ