2013-02-14 12:49:03
Φωτογραφία για Υποβρύχια Έκθεση Φωτογραφίας στα Χανιά
Έκθεση Υποβρύχιας Φωτογραφίας, στα νερά κατά μήκος του Λιμενοβραχίονα Χανίων, με 24ωρη λειτουργία, κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού, σχεδιάζει να διοργανώσει η Λέσχη Αυτοδυτών Κρήτης, με στόχο την τουριστική ανάπτυξη του τόπου καθώς το Ενετικό Λιμάνι αποτελεί κάθε χρονιά πόλο έλξης χιλιάδων επιπλέον επισκεπτών αλλά και να αναδειχθεί η πόλη των Χανίων σε καλλιτεχνική Μητρόπολη του Νότου.

Έκθεση Υποβρύχιας Φωτογραφίας, στα νερά κατά μήκος του Λιμενοβραχίονα Χανίων, με 24ωρη λειτουργία, κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού, σχεδιάζει να διοργανώσει η Λέσχη Αυτοδυτών Κρήτης, με στόχο την τουριστική ανάπτυξη του τόπου καθώς το Ενετικό Λιμάνι αποτελεί κάθε χρονιά πόλο έλξης χιλιάδων επιπλέον επισκεπτών αλλά και να αναδειχθεί η πόλη των Χανίων σε καλλιτεχνική Μητρόπολη του Νότου. Παράλληλα στόχος της πρωτότυπης ιδέας, είναι να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες, αλλά και όλους τους σχετιζόμενους φορείς, με τη θάλασσα και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.


(φωτογραφία απο την αναλογη εκθεση της Λεσχης Αυτοδυτών Κρήτης το Καλοκαίρι του 2012)

Το προσχέδιο της δραστηριότητας έχει ήδη παρουσιαστεί στο Λιμεναρχείο Χανίων, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων, την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. και το Λιμενικό Ταμείο, με την προσδοκία να βρει ανταπόκριση και συνεργασία στη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης. Στα σχέδια της Λέσχης Αυτοδυτών Κρήτης (Λ.Α.Κ.) είναι η Έκθεση Υποβρύχιας Φωτογραφίας, να παρουσιαστεί, το χρονικό διάστημα από 20 Ιουλίου έως και 29 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Λ.Α.Κ. Κώστα Κωνσταντινίδη, η επίσκεψη στο χώρο και η θέαση των εκθεμάτων, θα γίνονται αποκλειστικά και μόνον από την ξηρά και συγκεκριμένα, περπατώντας στον πεζόδρομο του Λιμενοβραχίονα. Τα εκθέματα θα τοποθετούνται και θα αφαιρούνται αποκλειστικά και μόνον από εκπαιδευμένα μέλη της Λέσχης Αυτοδυτών Κρήτης, σε προκαθορισμένες ημερομηνίες και ώρες και σε συνεννόηση τόσο με το Λιμεναρχείο, όσο και το Λιμενικό Ταμείο.
flashnews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ