2013-02-14 13:59:03
Φωτογραφία για Γιουρόπα Λίγκ: Θα πετύχει την 1η νίκη του στην Ισπανία ο Θρύλος;
Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λεβάντε στη Βαλένθια μονοπωλεί το ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς στην πρεμιέρα της φάσης των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι, στο 1ο τους ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Μίτσελ στο τιμόνι της ομάδας, καλούνται να πετύχουν αυτό που δεν έχουν καταφέρει ξανά στην ιστορία τους, δηλαδή να πάρουν την 1η τους νίκη επί Ισπανικού εδάφους μετά από 10 ήττες και 2 ισοπαλίες σε 12 αγώνες!

Πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα του Θρύλου να φύγει με το πρώτο 2πλό από την Ισπανία;

Στο site της Unibet θα βρεις περισσότερα από 50 ειδικά στοιχήματα για το Λεβάντε-Ολυμπιακός με τη νίκη των ερυθρολεύκων να πληρώνει 3.20 και τους Τζεμπούρ και Μήτρογλου να δίνουν απόδοση 7.00 & 8.00 για να πετύχουν το πρώτο Γκολ!

Επιπλέον στο site της Βραβευμένης Σουηδικής Εταιρίας θα βρεις:

Live Betting με δυνατότητα εξαργύρωσης ενεργών στοιχημάτων

Στο Live betting της Unibet υπάρχει η μοναδική υπηρεσία Ca$h in με την οποία μπορείς να εξαργυρώσεις όλα τα ενεργά στοιχήματα σου πριν από την λήξη του αγώνα εξασφαλίζοντας τα κέρδη σου είτε μειώνοντας τις απώλειες σου.

Ενισχυμένο Παρολί και στο Γιουρόπα Λιγκ

Καθημερινά στο site της Unibet προσφέρονται επιλεγμένες 2άδες ή 3άδες που δίνουν ακόμα καλύτερη (ενισχυμένη) απόδοση. Η σημερινή τριάδα περιλαμβάνει τις νίκες του Άγιαξ, Τόττεναμ, Τσέλσι και δίνει ενισχυμένη απόδοση 5.00 (αντί για 4.33 που πληρώνουν τα 3 σημεία σε απλό συνδυασμό).

Μπόνους 50% έως €50

Όλοι οι νέοι παίκτες που θα κάνουν εγγραφή στη Unibet θα πάρουν €50 ευρώ μπόνους στην 1η τους κατάθεση. Έτσι κάνοντας €100 ευρώ κατάθεση θα ξεκινήσεις να παίζεις με €150 ευρώ στο λογαριασμό σου!

Κάνε τώρα εγγραφή στη Unibet! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ