2013-02-14 22:15:05
Φωτογραφία για Γιώργος Κιμούλης: «Δανείστηκα από επτά φίλους για να μην πάω φυλακή»
Εξηγήσεις έδωσε ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης, μετά την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με τις οφειλές του προς το Δημόσιο. Αίσθηση προκαλεί η δήλωσή του πως δεν πήγε στο θέατρο για να μην τον δουν με χειροπέδες, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν είναι φοροφυγάς, αλλά πως χρωστά χρήματα στο Δημόσιο όπως άλλοι 2,5 εκατ. Έλληνες.

«Από το 1986 κάνω δικές μου δουλειές, είναι φυσικό να χρωστάω κάποια χρήματα», είπε μεταξύ άλλων στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ενώ προσέθεσε πως «έχω καταστραφεί οικονομικά άλλες δύο φορές».

«Υπάρχει μια οφειλή στην εφορία που αυτή τη στιγμή διακανονίζω. Για να μην πάω φυλακή δανείστηκα από επτά φίλους μου. Χρωστάω σε όλον τον κόσμο», είπε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια τόνισε πως τα χρήματα που οφείλει είναι χρήματα που δεν είχε πάρει ποτέ , ενώ επέρριψε ευθύνες στο σύστημα που υπάρχει.

«Κόβεις τιμολόγια και περιμένεις να πάρεις πίσω χρήματα και αυτά δεν έρχονται ποτέ. Δεν μπορείς να κινηθείς δικαστικά γιατί και σε αυτούς που έκοψες τα τιμολόγια έχουν δίκιο».


Ακόμα σημείωσε πως «όταν έκανα τον διακανονισμό την Δευτέρα, τότε εμφανίστηκε μια ξεχασμένη επιταγή. Ήταν από τράπεζα σε τράπεζα και είπαν ότι συλλαμβάνομαι για ακάλυπτες επιταγές. Δεν έχω υπάρξει φοροφυγάς. Άλλο να κοροϊδεύεις και να προσπαθείς να παρουσιάσεις κάτι που δεν συμβαίνει και άλλο να χρωστάς στο Δημόσιο. Όταν σε κάθε παραγωγή διακυβεύονται 800.000 ευρώ, το να οφείλεις σε μια δεκαετία 20.000 δεν είναι και τόσο μεγάλο ποσό».

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ