2013-02-14 22:57:03
Φωτογραφία για Ανάδειξη και δωρεάν πρόσβαση στις παραλίες Φρεαττύδα και Βοτσαλάκια
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος μετά την απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου για τις πλαζ στη Φρεαττύδα και τα Βοτσαλάκια έκανε την ακόλουθη δήλωση “Επιτέλους βάλαμε τέλος σε ένα καθεστώς που κάλυπτε την παραβατικότητα, σε μια νοοτροπία εγκατάλειψης και μηδενικής προσφοράς.

Βάλαμε τέλος σε μια αναχρονιστική και οπισθοδρομική αντίληψη που κρατούσε την πόλη για χρόνια δεμένη στο άρμα της συντήρησης.

Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση που οδηγεί στην ουσιαστική αναβάθμιση των εγκαταλελειμμένων ουσιαστικά μέχρι σήμερα πλαζ στα Βοτσαλάκια και την Φρεαττύδα. Προχωράμε για να αναδείξουμε τις παραλίες μας που θα έχουν δωρεάν πρόσβαση για όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες.

Παράλληλα θα δημιουργήσουμε έναν θερινό κινηματογράφο 248 θέσεων στα Βοτσαλάκια με παράλληλες λειτουργίες στις πλαζ κυλικείου και αναψυκτηρίου και οργανωμένες θέσεις στάθμευσης. Ο Πειραιάς θα αποκτήσει ζωή. Εμείς προχωράμε με διαφάνεια, νομιμότητα και εμπιστοσύνη στους Πειραιώτες ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και θα τα καταφέρουμε.

Ελπίζω επιτέλους οι υπονομευτές του έργου και όσοι θέλουν τον Πειραιά στο χθες με την απόφαση του ΚΑΣ να πήραν ένα μάθημα και να αφήσουν επιτέλους την πόλη και τους Πειραιώτες να τραβήξουν μπροστά σε ένα καλύτερο μέλλον με ανάπτυξη, προοπτική και ελπίδα.”

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άλμπα Βερολίνου-Μάλαγα 65-67
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άλμπα Βερολίνου-Μάλαγα 65-67
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ