2013-02-15 01:02:19
Φωτογραφία για Μασάντο: Αν νομίζουν ότι προκρίθηκαν, κάνουν λάθος
Μήνυμα αντεπίθεσης ενόψει της ρεβάνς στο "Καραϊσκάκης" με την Λεβάντε έστειλε ο Πάουλο Μασάντο, υπογραμμίζοντας πως την επόμενη εβδομάδα θα δείξουν ξανά τον αληθινό Ολυμπιακό. Διαβάστε το μήνυμά του στο Facebook.

Παρά την βαριά ήττα από την Λεβάντε (3-0) που δίνει ελάχιστες ελπίδες για την πρόκριση στους "16" του Europa League στον Ολυμπιακό, ο Πάουλο Μασάντο επέλεξε να μην κρυφτεί και να στείλει μήνυμα ενόψει της ρεβάνς.

Ο Πορτογάλος άσος, λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς, έγραψε στο Facebook πως αν νομίζουν οι παίκτες της Λεβάντε ότι προκρίθηκαν κάνουν μεγάλο λάθος

Ο μέσος των Πειραιωτών τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν και τις ζωές τους για την πρόκριση την επόμενη φάση και ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου. Αναλυτικά το μήνυμα:

"Δεν μ' αρέσει να κρύβομαι όταν χάνουμε γι' αυτό είμαι εδώ. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, αλλά αν νομίζουν πως προκρίθηκαν κάνουν λάθος. Στο γήπεδό μας και με τη βοήθειά σας μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Θα δώσουμε τις ζωές μας για να πολεμήσουμε την επόμενη εβδομάδα και να δείξουμε ξανά τον αληθινό Ολυμπιακό σε όλους".
goal24news
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ