2013-02-15 02:29:04
Φωτογραφία για Η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει την παρουσία αστυνομικών σε σύσκεψη σωματείων
Την παρουσία αστυνομικών σε σύσκεψη σωματείων και συνδικαλιστών, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ κάνοντας λόγο για ένα «πρωτοφανές περιστατικό».

«Το γεγονός μάλιστα ότι τόσο ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ακροπόλεως όσο και οι ίδιοι οι ένστολοι αστυνομικοί παραδέχτηκαν ότι τα αστυνομικά όργανα είχαν εντολή να διερευνήσουν αν τίθεται ζήτημα "τάξης και ασφάλειας" (!), κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού των Πρωτοβάθμιων Σωματείων, αποδεικνύει ότι το περιστατικό αυτό εντάσσεται στη λογική της έντασης που έχει επιλέξει η Κυβέρνηση απέναντι στους εργαζόμενους και τα Συνδικάτα. Επιβεβαιώνει δε ότι ο αντιδημοκρατικός κατήφορος της Κυβέρνησης συνεχίζεται», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.

Και καταλήγει: «Την απάντηση, στα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης και τρόικας και στη στοχοποίηση των εργαζομένων και του Συνδικαλιστικού Κινήματος, θα τη δώσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι με τη μεγάλη και μαχητική συμμετοχή τους στην 24ωρη Γενική Απεργία Α.Δ.Ε.Δ.Υ.-Γ.Σ.Ε.Ε. στις 20 Φλεβάρη 2013». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ