2013-02-15 14:39:21
Φωτογραφία για Λαμία: Νέα αναβολή στη δίκη των αγροτών - Συνεχίζουν με πολιορκία στα γραφεία βουλευτών
"Θέλουμε απαντήσεις από τον Υπουργό Χρήστο Σταικούρα για την επίθεση και την σύλληψη των αγροτών στη Φθιώτιδα...", είπαν οι αγρότες μόλις βγήκαν έξω από τα δικαστήρια της Λαμίας Οι βασικοί μάρτυρες από πλευράς αστυνομίας δεν προσήλθαν σήμερα στο δικαστήριο και έτσι δόθηκε νέα αναβολή για την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στη 1:00΄ το μεσημέρι, στο πλαίσιο πάντα της αυτόφωρης διαδικασίας.

"Εμείς ήμασταν εδώ και ήρθαμε να δικαστούμε, άλλοι απουσίαζαν...", είπε με νόημα ο επικεφαλής των αγροτών Δημήτρης Δημογιάννης και συνέχισε: "Κάποιοι θέλουν να διασύρουν τους αγρότες. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα και θα "επισκεφθούμε" τα γραφεία των βουλευτών της κυβέρνησης στη Φθιώτιδα..."

Οι αγρότες επίσης κατήγγειλαν την αστυνομία για βίαιη συμπεριφορά σε βάρος συλληφθέντα, ο οποίος όπως είπαν "δεν ήταν σε θέση να αξιολογήσει την κατάσταση". "Εάν νομίζουν ότι έπιασαν τρομοκράτες κάνουν μεγάλο λάθος..."

Επίσης κάλεσαν τον Χρήστο Σταικούρα, ως συνδετικό κρίκο με την κυβέρνηση όπως είπαν, να τους δώσει απαντήσεις για την απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας και τις συλλήψεις.

Δείτε το βίντεο:

lamiareport.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ