2013-02-15 18:36:40
Φωτογραφία για «Οπαδοί της Λίβερπουλ με αίματα στο πρόσωπο»
Η εκδρομή των οπαδών της Λίβερπουλ στη Ρωσία για το ματς με τη Ζενίτ είχε χαρακτηριστεί υψηλής επικινδυνότητας και όχι άδικα! Κάποιοι Άγγλοι δέχτηκαν επίθεση, καταγγέλοντας ότι έφαγαν αρκετό ξύλο στην Αγία Πετρούπολη!

Τα ρεπορτάζ από το Νησί αναφέρουν ότι ένα γκρουπ από Ρώσους χούλιγκαν την «έπεσε» σε Άγγλους τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδων. 

Από ότι φαίνεται μάλιστα έπεσε αρκετό ξύλο, αφού οι Ρώσοι είχαν λοστούς και άλλα αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να έχουν καταγραφεί σοβαροί τραυματισμοί. Οι οπαδοί της Ζενίτ πήραν και κάποια πανό των Ρεντς, τα οποία κρέμασαν σε περίοπτη θέση στην κερκίδα τους, ενώ πολεμικό περιεχόμενο είχε και το coreo που ετοίμασαν, το οποίο απεικόνιζε Ρωσο-αγγλική μάχη. Πάντως, υπήρχε και ένα που έγραφε «σταματήστε τον πόλεμο».

«Ένας από την παρέα μου ήρθε με δύο δόντια σπασμένα και το πρόσωπο γεμάτο αίματα μετά το ημίχρονο, οι οπαδοί της Ζενίτ προσπάθησαν να μας επιτεθούν και στο μετρό αλλά ευτυχώς ήταν κοντά η αστυνομία», έγραψε χαρακτηριστικά οπαδός των Ρεντς στο twitter.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ