2013-02-15 19:58:03
Φωτογραφία για Ιντερνετ café στη Σκιάθο λειτουργούσε ως πρακτορείο παράνομου στοιχήματος
Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Σκιάθο από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 33χρονος Έλληνας προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος «internet café», στο οποίο λειτουργούσε... πρακτορείο παράνομου στοιχήματος.

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για την λειτουργία στο συγκεκριμένο κατάστημα πρακτορείου παράνομου στοιχήματος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, Αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, κατέβαλε στο συλληφθέντα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, προκειμένου να συμμετάσχει σε διαγωνισμό παράνομων στοιχημάτων ποδοσφαιρικών αγώνων.

Στη συνέχεια ο συλληφθείς, επικύρωσε τις προβλέψεις μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, παραδίδοντας στον Αστυνομικό επικυρωμένο απόκομμα, στο οποίο αναγράφονταν οι αγώνες και το πιθανό κέρδος του στοιχήματος. Μάλιστα, επισήμανε στον Αστυνομικό – πελάτη ότι στο ενδεχόμενο επιτυχούς πρόβλεψης θα παραλάμβανε το κερδισμένο ποσό από τον ίδιο, επιστρέφοντάς του το απόκομμα ως αποδεικτικό.


Σε έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκε και κατασχέθηκε εκτυπωμένο απόκομμα που αντιστοιχούσε σε παράνομο κουπόνι στοιχηματισμού άλλου πελάτη, καθώς και φορητός υπολογιστής.

Επιπλέον, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα καθώς και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, ως προερχόμενο από τον παράνομο στοιχηματισμό.

Αναζητείται για να συλληφθεί ο 45χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

trikalanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ