2013-02-15 20:32:19
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΑΣ
Ο Ολυμπιακός έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, μετά τη νίκη του (87-82) επί της Χίμκι, ωστόσο σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα η διοργάνωση έχει… δρόμο ακόμα.

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο προπονητής των ερυθρόλευκων στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στη Μόσχα. Όπως είναι φυσικό, ο Έλληνας τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης ήταν χαρούμενος με το σπουδαίο και σημαντικό «διπλό» της ομάδας του, ωστόσο τόνισε πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, καθώς η διοργάνωση έχει αρκετούς αγώνες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Προφανώς και ήταν μια πολύ σκληρή και σημαντική νίκη για μας. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα στο πρώτο ημίχρονο κι αν δείτε τους αριθμούς, φαίνεται ότι η Χίμκι έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πολλές ασίστ και επιθετικά ριμπάουντ. Με τον τρόπο που εμείς παίξαμε και τον τρόπο που έπαιξε η Χίμκι η διαφορά ήταν καλή για μας.


Είχαμε υπομονή όμως, βρήκαμε σωστές επιλογές στην επίθεση και όταν βελτιώθηκε η άμυνά μας το παιχνίδι ήρθε σε μας. Είναι η πρώτη ήττα της Χίμκι στην έδρα της ύστερα από πολύ καιρό, κι αυτό κάνει τη νίκη μας ακόμα πιο σημαντική. Τώρα βλέπουμε το μέλλον μας στη διοργάνωση με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αλλά ακόμα έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε.

Το σημείο κλειδί για τη σημερινή μας νίκη είναι η άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και το γεγονός ότι κάναμε εξαιρετική δουλειά στον τρόπο που γυρίσαμε την μπάλα. Ο Κάιλ Χάινς έκανε τέλειο παιχνίδι, αλλά επίσης και οι Σλούκας, Σπανούλης και Άντιτς ήταν πολύ καλοί σήμερα.

Σέβομαι πολύ την Χίμκι και τον τρόπο που παίζει, η πορεία της ως τώρα μόνο τυχαία δεν είναι και το να παίζεις απέναντί της ειδικά στο γήπεδό της είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Χάσαμε τον τελικό του κυπέλλου, αλλά κάποια πράγματα που έγιναν ήταν έξω από το μπάσκετ. Μας πλήγωσε σίγουρα αυτή η ήττα, αλλά ο αθλητισμός είναι έτσι. Πρέπει να προχωράς πάντα και σήμερα ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ