2013-02-16 01:07:03
Φωτογραφία για Όσκαρ: Υποψήφιος & παρουσιαστής ο Ben Affleck
Ο Ben Affleck, ο σκηνοθέτης και παραγωγός της ήδη βραβευμένης ταινίας "Argo" και υποψήφιας για επτά Όσκαρ, θα είναι ένας από τους... παρουσιαστές της τελετής απονομήςτων βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου Τεχνών και Επιστημών.

Παρουσιάστριες της βραδιάς θα είναι και ηJessica Chastain καθώς και η Jennifer Lawrence, υποψήφιες αμφότερες για το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου και τις ταινίες "Zero Dark Thirty" και "Silver Linings Playbook" αντίστοιχα.

Μεταξύ των παρουσιαστών και παρουσιαστριών που έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους είναι η Halle Berry, ηSandra Bullock, η Nicole Kidman, η Reese Witherspoon, ο Mark Wahlberg μαζί με τον καλύτερό του φίλο "Ted", καθώς και το καστ των ηθοποιών της ταινίας "The Avengers",Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson, Chris Evans, Jeremy Renner και Mark Ruffalo.

Στη σκηνή των Όσκαρ θα επιστρέψουν ως παρουσιαστές και οι περσινοί νικητές Jean Dujardin,Christopher Plummer, Octavia Spencer και Meryl Streep, ενώ ειδική εμφάνιση θα κάνουν και οιJoseph Gordon-Levitt, Daniel Radcliffe, Channing Tatum, Charlize Theron και το καστ των ηθοποιών του κινηματογραφικού μιούζικαλ "Chicago", Richard Gere, Queen Latifah, Renée Zellweger καιCatherine Zeta-Jones.

Οικοδεσπότης της 85ης τελετής απονομής των Όσκαρ, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2013, στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ABC, θα είναι ο ταλαντούχος καλλιτέχνης Seth MacFarlane.
nooz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ