2013-02-16 16:33:17
Φωτογραφία για Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας. Αποτελέσματα ψηφοφορίας για το αν συμφωνείτε για αλλαγή πολιτικής και πολιτικής ηγεσίας στην Υγεία τώρα; Διεξήχθη απο 7-2-13 μέχρι και τις 15-2-13. «Εμείς είμαστε πρόεδρε τα αφεντικά αυτοί είναι φερέφωνα άξεστων τροϊκανών που δεν αξίζουν ούτε για φτύσιμο.»
Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας. Αποτελέσματα ψηφοφορίας για το αν συμφωνείτε για αλλαγή πολιτικής και πολιτικής ηγεσίας στην Υγεία τώρα; Διεξήχθη απο 7-2-13 μέχρι και τις 15-2-13.

ψήφισαν 389

Συμφωνείτε για αλλαγή πολιτικής και πολιτικής ηγεσίας στην Υγεία. Τώρα;

Ναι 77.52% (300 votes)

Όχι 20.16% (78 votes)

Δεν έχω άποψη 2% (9 votes)

Νομίζω ότι τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους . Ο ιατρικός κόσμος είναι βαθειά απογοητευμένος απο την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Είναι κατώτερη των περιστάσεων. Οι γιατροί δεν τους έχουν εμπιστοσύνη. Τα φάρμακα, η Ψυχική Υγεία η κατάρρευση του ΕΣΥ. Η κατάρρευση των μισθών μας. ο ΕΟΠΥΥ. Η καταλήστευση των ασφαλιστικών ταμείων μας. Η απουσία προσλήψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Οι συγχωνεύσεις νοσοκομείων και κλινικών. Η απελευθέρωση του ιατρικού επαγγέλματος,. Η περιφρόνηση που επιδεικνύουν στους Γιατρούς και στα συνδικαλιστικά τους όργανα, το διαίρει και βασίλευε των γιατρών, η γκεμπελίστικη συμπεριφορά τους τους κατατάσσει σε ότι χειρότερο έχει περάσει, μαζί με τον αλήστου μνήμης Λοβέρδου από το Υπουργείο Υγείας
. Η ενότητα του Ιατρικού κόσμου πρέπει να είναι η απάντηση μας. Διχόνοιες δεν χωρούν Κινδυνεύουμε όλοι. Η Εσωτερική τρόϊκα όπως και η τρόικα των τοκογλύφων της Ευρώπης και των Αμερικανών είναι αδίστακτη και η εξαθλίωση που επιβάλλουν είναι το πρώτο βήμα της επαγγελματικής και εν συνεχεία της φυσικής εξόντωσης μας. Αντισταθείτε στην διχόνοια που κρατά ένα σκήπτρο η δολερή. Η ενότητα του ιατρικού σώματος έπρεπε να έχει σφυρηλατηθεί χρόνια τώρα. Πειθαρχικές ποινές δεν μπορούν και δεν πρέπει να επικρέμονται πάνω από τα κεφάλια γιατρών ή ενώσεων πρέπει να υπάρξει γόνιμος διάλογος και όχι άκρατος τσαμπουκάς, είμαστε γιατροί και οφείλουμε να συζητήσουμε τις διαφορές μας από κοντά και όχι μέσω Blog. Ο πρόεδρος του ΠΙΣ πρέπει να σηκώσει τα μανίκια του να βγάλει την γραβάτα του και να κατέβει στο πεζοδρόμιο, όπου πεζοδρόμιο, είναι οι Ιατρικοί Σύλλογοι οι ενώσεις των ιατρών, τα Νοσοκομεία τα κέντρα υγείας θέλουμε να τον δούμε, τον θέλουμε κοντά μας, στο πόνο μας, στα προβλήματα μας. Η εξουσία δεν μπορεί να ασκείτε από τους Αμπελοκήπους Κύριε Βλασταράκο είστε στρατιώτης, οι μάχες κερδίζονται στην πρώτη γραμμή, από κει θα πάρεις δύναμη από στρατιώτες γιατρούς και μόνο έτσι θα κάνεις υπουργούς να βαράνε προσοχή μπροστά στον εκπρόσωπο των γιατρών. Εμείς είμαστε πρόεδρε τα αφεντικά αυτοί είναι φερέφωνα άξεστων τροϊκανών που δεν αξίζουν ούτε για φτύσιμο. Ακούμπησε στους γιατρούς ακούμπα στην γη και σαν τον Ανταίο πάρε δύναμη και διαλύσετε τους. Μην συνδέεις το όνομα σου με τις χειρότερες σελίδες στη ιστορία των γιατρών.

Παπασταματάκης Γεώργιος

Χειρουργός

Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ