2013-02-16 16:37:03
Φωτογραφία για Ιστορικές εικόνες πριν μισό αιώνα
Η μεγάλη δύναμη του αείμνηστου πολιτικού Παύλου Βαρδινογιάννη στο νομό Ρεθύμνου, ήταν στο χωριό Καρίνες, όπου ελάμβανε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση που ήταν υποψήφιος βουλευτής την πλειοψηφία της προτίμησης των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων.

Οι δυο φωτογραφίες σε προεκλογική του επίσκεψη στις Καρίνες, πιθανόν στις εκλογές πριν την δικτατορία των συνταγματαρχών, ανασύρθηκαν από το υλικό που κατέχει ο κ. Νίκος Στελιουδάκης Προεκλογική επίσκεψη του Παύλου Βαρδινογιάννη, ως υποψήφιου βουλευτή Ρεθύμνου, στο κτηνοτροφικό χωριό Καρίνες του δήμου Αγίου Βασιλείου, σε εκλογές της δεκαετίας του 1960. Μια εικόνα του αείμνηστου πολιτικού, αγκαλιάζοντας δυο μικρούς τον Κώστα Λαγουδάκη και την Ελένη Μαθιουδάκη. Από αριστερά εμφανίζονται κοντά του οι κάτοικοι Δημήτρης Ανδρουλιδάκης, Λευτέρης Στελιουδάκης, Ιωακείμ Λαγουδάκης, Γιώργης Ζαχ. Φραγκιουδάκης, Γιώργης Αλεξ. Τζουρμπάκης, κάτοικος των Γουλεδιανών που δεν αναγνωρίστηκε και μπροστά δεξιά ο Δημήτρης Γιορνταμάκης.

Άλλη εικόνα την ίδια μέρα στο ίδιο χωριό, ενώ χαιρετά πολιτικούς του φίλους. Από αριστερά διακρίνονται οι Γιώργης Ζαχ. Φραγκιουδάκης, Νίκος Παλιεράκης, Ιωακείμ Λαγουδάκης, Νίκος Ιωάννου Παπαδάκης, Ζαχαρίας Μαρκογιαννάκης, Δημήτρης Γιορνταμάκης, ο αγροφύλακας Γιώργης Γιορνταμάκης και κοντά του ο Μιχάλης Τζουρμπάκης.

madeincreta.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ