2013-02-17 00:35:42
Φωτογραφία για Γκολάρα Τότι, σπουδαίος Τοροσίδης στη νίκη της Ρόμα επί της Γιουβέντους
Μια ψυχωμένη Ρόμα εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Ολίμπικο» με σκοπό να πάρει τη νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Με τον Τότι να πετυχαίνει στο 58ο λεπτό το γκολ της αγωνιστικής και τον Τοροσίδη να «οργώνει» τη δεξιά πλευρά και να είναι από τους διακριθέντες, πραγματοποιώντας μεγάλη εμφάνιση, οι Ρωμαίοι πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι στη «γηραιά κυρία» για την 25η αγωνιστική της Serie A.

Στον αντίποδα, οι «μπιανκονέρι» δεν… μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι, έχοντας μείνει ουσιαστικά στη νίκη στη Σκωτία απέναντι στη Σέλτικ.

Με αυτό το αποτέλεσμα το… μπαλάκι περνάει στην πλευρά της Νάπολι, η οποία σε περίπτωση που κερδίσει στην έδρα της την Σαμπντόρια θα μειώσει στους δύο την απόσταση από την Γιουβέντους.

Εάν συμβεί αυτό τότε το πρωτάθλημα θα έχει πάρει και επίσημα… φωτιά.

Νωρίτερα Κιέβο και Παλέρμο έμειναν στο 1-1. 

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό ποιοτικά, ωστόσο, δεν έλλειψε σε καμία περίπτωση το πάθος και από τις δύο ομάδες, με τη Ρόμα να δείχνει ότι το ήθελε περισσότερο. Στο δεύτερο μέρος το εκπληκτικό τέρμα του Φραντσέσκο Τότι στο 58’ ήταν και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση, παρά το ότι οι «τζιαλορόσι» είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ.

Συνοπτικά οι αγώνες της 25ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 15/02

Μίλαν – Πάρμα 2-1

(39'αυτ.Παλέτα, 77'Μπαλοτέλι - 93' Σανσόν)

Σάββατο 16/02

Κιέβο – Παλέρμο 1-1

(55’ πεν. Τερό – 5’ Φορμίκα)

Ρόμα – Γιουβέντους 1-0

(58’ Τότι)
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Rich Text For Mail: System tweak
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Rich Text For Mail: System tweak
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ