2013-02-17 15:35:02
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ...
Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού εδώ και λίγο καιρό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος εξακολουθεί να μην καταλαβαίνει τον λόγο που αποχώρησε. Τονίζει πως άφησε την ομάδα πρώτη, ενώ ακόμα και οι οπαδοί αναρωτήθηκαν γιατί έφυγε «Δεν μπορώ να εξηγήσω τους λόγους. Είχαμε ένα πρότζεκτ και αυτό λειτουργούσε. Χάσαμε μερικούς παίκτες σε σχέση με πέρυσι, θα αποκτούσαμε καινούργιους και πιστεύω πως θα παίρναμε αήττητοι το πρωτάθλημα και αυτό θα μας έδινε τη δυνατότητα να βάζαμε νέους στόχους στο Europa League», ξεκίνησε τις δηλώσεις του στο RTP ο Ζαρντίμ, που συνέχισε.

«Κανείς δεν μου εξήγησε τίποτα. Έμεινα έκπληκτος, καθώς η λύση της συνεργασίας, μου ανακοινώθηκε την παραμονή ενός αγώνα, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός βρισκόταν μπροστά 10 πόντους. Μου είπαν πως αποδεσμεύομαι γιατί δεν παίζαμε καλά. Δεν άξιζε να ρωτήσω κάτι περισσότερο. Θα ακολουθήσω τις νόμιμες διαδικασίες», συνέχισε ο Ζαρντίμ, που εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει τους λόγους που έφυγε.


«Οι άνθρωποι ενημερώνονται για το τι ακριβώς συμβαίνει. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 χρόνων, ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει 15 ή 20 προπονητές», σημείωσε ο Πορτογάλος, για να επισημάνει πως δεν μίλησε με τον πρόεδρο του Θρύλου.

«Ήθελα να συζητήσω, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Δεν ήταν διαθέσιμος και επέστρεψα στην Πορτογαλία. Αυτό μου προκάλεσε έκπληξη».

Σύμφωνα με τον Ζαρντίμ, έκπληκτος έμεινε και ο κόσμος του Ολυμπιακού... «Οι οπαδοί ήξεραν πως έκανα καλή δουλειά και θεώρησαν την αποχώρησή μου γελοία. Αναρωτιέμαι γιατί, αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω», κατέληξε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ