2013-03-02 23:12:09
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ!
Το έψαχνε πολύ το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Ο 21χρονος άσος των «ερυθρόλευκων» από την ημέρα που ανέλαβε ο Μίτσελ την τεχνική ηγεσία των νταμπλούχων Ελλάδας, βρίσκεται πάντα στην βασική ενδεκάδα του Θρύλου, καθώς ο Ισπανός πιστεύει πολύ στο ταλέντο του.

Στο ματς κόντρα στην πρώην ομάδα του την Ξάνθη για την 22η αγωνιστική της Superleague είχε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ αλλά δεν τα κατάφερε. Το ίδιο έκανε και με τον Άρη την περασμένη αγωνιστική (23η) με τον Άρη στο Καραϊσκάκη όπου ήταν εξαιρετικός. Και πάλι όμως η μπάλα δεν του έκανε το… χατίρι και έτσι δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ.

Ωστόσο, οι προσπάθειες του Βλαχοδήμου δικαιώθηκαν στο ματς κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη, όπου χρίστηκε σκόρερ για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα, στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης ο Χοσέ Χολέμπας έβγαλε σέντρα πάρε-βάλε προς τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού και ο ίδιος με κεφαλιά νίκησε στο αέρα τους αμυντικούς του ΟΦΗ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ