2013-03-09 10:00:17
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ : ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει στην προσπάθειά της να σωθεί η Κέρκυρα, έχοντας να παίξει τόσο με Παναθηναϊκό, όσο και με Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο τεχνικός των Φαιάκων, Γιάννης Παπακώστας.

Με έξι αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος και στις δύο από αυτές να αγωνίζεσαι κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, όσον αφορά την παραμονή, σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό της Κέρκυρας.

Βέβαια, μπορεί αυτό να είναι ένα αρνητικό στοιχείο, ωστόσο ο τεχνικός των Φαιάκων εμφανίστηκε έτοιμος να δώσει την τελική μάχη και... ό, τι βγει.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την περίοδο. Εμάς μας προέκυψαν κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής, έχουμε και τις τιμωρίες, αλλά πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών το τελευταίο διάστημα και θεωρώ πως θα κάνουμε μια πολύ καλή προσπάθεια.


Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τόσο μεγάλες και καλές ομάδες θα πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές σου να πιάσουν μεγάλη απόδοση, ταυτόχρονα ο Παναθηναϊκός να μην βρεθεί σε πολύ καλή μέρα και πρέπει να είσαι πάρα πολύ συγκεντρωμένος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό» τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Όσο μπαίνουμε στην τελική ευθεία τόσο μεγαλώνει το άγχος και η πίεση. Θα δούμε κι άλλα αποτελέσματα δύσκολα αλλά εμείς πρέπει να προσπαθούμε και να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για να δούμε αν γίνουν πραγματικότητα οι τελευταίες μας ελπίδες και σώσουμε την ομάδα.

Σίγουρα είναι αρνητικό όταν έχεις τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στα έξι τελευταία παιχνίδια τότε το πρόγραμμά σου γίνεται αυτομάτως πολύ δύσκολο. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας απέναντι σε δύο πολύ δύσκολες ομάδες και στη συνέχει θα μπούμε σε μια σειρά τεσσάρων αγώνων όπου εκεί πρέπει να δώσουμε το 100% και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Chilli con carne
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Chilli con carne
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ