2013-03-11 01:41:04
Φωτογραφία για ΓΚΡΕΚΟ : ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Λεάντρο Γκρέκο χαρακτήρισε τον εαυτό του τυχερό που αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ μίλησε για το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και τον τραυματισμό του.

Ο Γκρέκο είπε για:

Τον τραυματισμό του: Δέχτηκα ένα χτύπημα, αλλά ελπίζω να το έχω ξεπεράσει μέχρι την Τετάρτη.

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα: Είμαι πολύ ευχαριστημένος πρώτα απ'όλα για τον κόσμο του Ολυμπιακού, τον σύλλογο και τους συμπαίκτες μου. Ούτως ή άλλως, ερχόμενος στον Ολυμπιακό πίστευα ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Επίσης, η κατάκτηση αυτή συνέπεσε με μια σημαντική χρονιά, εκείνη του 40ού τίτλου για την ομάδα. Προσθέσαμε και τέταρτο αστέρι στη φανέλα και μάλιστα σε μια μέρα στην οποία ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε 88 χρόνια ζωής. Είμαι πολύ τυχερός που μπορώ να αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας.

Την συνέχεια: Την Τετάρτη έχουμε να δώσουμε έναν σημαντικό αγώνα για το Κύπελλο. Στοχεύουμε στην κατάκτησή του και φέτος, αλλά και στο να συνεχίσουμε νικηφόρα μέχρι το τέλος της χρονιάς.


Την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: Ήταν πολύ ωραία. Οι φίλοι της ομάδας μας έχουν άλλωστε συνηθίσει στη δημιουργία εκπληκτικής ατμόσφαιρας.

Το δικό του παρθενικό ντέρμπι στο Καραϊσκάκη: Έχουμε ακόμα και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να καταφέρουμε να το κερδίσουμε κι αυτό και να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη χαρά στους οπαδούς μας.

* Ο Γκρέκο ανέβασε έπειτα από το παιχνίδι με την ΑΕΚ φωτογραφία με τον γιο του που φορά την φανέλα του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ