2013-03-11 18:14:03
Φωτογραφία για Δήλωση Τ. Κουίκ για τη νέα παραίτηση κυβερνητικού στελέχους
από το Γραφείο Τύπου

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση «Αλλο ένα κυβερνητικό στέλεχος, ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης Σπύρος Ευσταθόπουλος, υπέβαλε σήμερα την παραίτηση του, μετά την άσκηση δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, εναντίον των μελών του τέως Δ.Σ. της ΔΕΗ για την υπόθεση ΜΕΤΚΑ.

Ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος διώκεται για κακούργημα εναντίον μιάς ολόκληρης χώρας και ενός ολόκληρου λαού, με την κατηγορία της παραποίησης των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ που έφεραν Μνημόνια και δανειστές, εξακολουθεί να κάνει την πάπια. Προφανέστατα με τη σύμφωνη γνώμη της συγκυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη.

Η απόλυτη απώλεια πολιτικού φιλότιμου και ευθυξίας.

Κατά τ' άλλα ισχύει είς το ακέραιο ή δήλωσή μου του Σαββάτου 09.03.2013 την οποία και επισυνάπτω. Χρειάζεται απάντηση η απορία μου για τη στάση Σαμαρά έναντι ΕΛΣΤΑΤ και του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Την επαναλαμβάνω:

Μέχρι πότε θα τον ανέχεται ο Αντώνης Σαμαράς τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου; Ή μήπως ο πρωθυπουργός της τρικομματικής κυβέρνησης, με το να κρατάει στην καρέκλα του το Γεωργίου, στέλνει μηνύματα και στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ότι τα στατιστικά στοιχεία δεν πειράχθηκαν και ότι εκείνος παρέδωσε την εξουσία με έλλειμμα που μας οδήγησε στην καταστροφή;»
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ