2013-03-12 13:02:03
Φωτογραφία για Hλεία: Αγρια συμπλοκή Ρομά με Βούλγαρους στο Λευκοχώρι Γαστούνης - Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο
Με ελαφρά τραύματα στα χέρια, τα οποία απ' ό,τι φαίνεται προκλήθηκαν από μαχαίρι, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Δευτέρας, δύο αλλοδαποί Βουλγαρικής καταγωγής, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι δέχτηκαν επίθεση από Ρομά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του patrisnews, οι δύο Βούλγαροι που διαμένουν στο Λευκοχώρι, κινούνταν πεζή στο δρόμο μεταξύ Γαστούνης-Λευκοχωρίου με κατεύθυνση το σπίτι τους.

Το σημείο είναι σκοτεινό και οι Βούλγαροι δεν αντιλήφθηκαν εγκαίρως δύο άτομα που τους προσέγγισαν, πιθανόν Ρομά, οι οποίοι τους επιτέθηκαν απ' ό,τι φαίνεται με μαχαίρι. Οι Βούλγαροι αντιστάθηκαν στην επίθεση, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά στα χέρια.

Οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ οι δύο Βούλγαροι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και γύρω στα μεσάνυχτα μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Γαστούνης για να δώσουν κατάθεση. Μέχρι αργά δεν είχε διευκρινιστεί εάν οι δράστες που τους επιτέθηκαν είχαν σκοπό τη ληστεία, κάτι που εξετάζεται από τις Αρχές.


Πάντως, από την πρώτη στιγμή σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία και στην περιοχή κινήθηκαν αρκετές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ δόθηκε σήμα να προσαχθούν όσα ύποπτα άτομα κινούνταν στην περιοχή.

Επεισόδιο και στο Βαρθολομιό

Στο μεταξύ το βράδυ της Κυριακής στο Βαρθολομιό, στο... παρά πέντε απεφεύχθησαν τα χειρότερα, όταν η λογομαχία μεταξύ Βουλγάρου και ημεδαπού κατέληξε σε επεισόδιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews, ο αλλοδαπός από την Βουλγαρία έχει νοικιάσει σπίτι κατοίκου της περιοχής, ωστόσο δεν του έχει καταβάλει τα ενοίκια. Όταν ο ιδιοκτήτης πήγε την Κυριακή το βράδυ να του ζητήσει τα ενοίκια, λογομάχησαν και έκαναν την εμφάνισή τους με απειλητικές διαθέσεις και άλλοι αλλοδαποί για να στηρίξουν τον συμπατριώτη τους.

Από την πλευρά του ο Έλληνας κάλεσε συμπατριώτες του για βοήθεια και η σύρραξη απεφεύχθη χάρη στην επέμβαση της Αστυνομίας, ενώ όλοι κατέληξαν στο Α.Τ. Γαστούνης.

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ