2013-03-12 13:03:13
Φωτογραφία για Αποσύρεται ως παίκτης το καλοκαίρι ο Γκατούζο
Έτοιμος να κρεμάσει τα παπούτσια του δήλωσε ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος αποκάλυψε πως θα ήθελε να αφοσιωθεί στην προπονητική. Διαβάστε, επίσης, πώς συνδέεται με τον Φρανσουά Μοντέστο.

Η τελευταία σεζόν θα είναι η φετινή για τον Τζενάρο Γκατούζο ως ποδοσφαιριστής.

Ο Ιταλός μέσος είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, αλλά όχι και το ποδόσφαιρο το οποίο ίσως υπηρετήσει από άλλο πόστο.

Αυτό παραδέχτηκε με δηλώσεις του στην "Tuttosport": "Νομίζω πως θα παίξω άλλο ένα παιχνίδι, αλλά θα είναι το κύκνειο άσμα μου. Τον Ιούνιο θα κρεμάσω τα παπούτσια μου και θα αφοσιωθώ σε μία νέα καριέρα".

Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως τον ελκύει η προπονητική, την οποία έχει ήδη αρχίσει να εξασκεί στη Σιόν, στην οποία είναι παίκτης προπονητής: "Ας πούμε πως έχω τη φιλοδοξία και την αποφασιστικότητα να πετύχω ως προπονητής. Έχω συγκριθεί με τον Αντόνιο Κόντε και είναι τιμητικό για μένα. Θα ήθελα να είμαι το ίδιο επιτυχημένος ως προπονητής.

Υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ μας και μεταξύ άλλων είχαμε προπονητές τους (Μαρτσέλο) Λίπι και (Κάρλο) Αντσελότι. Ήταν οι δάσκαλοί μου".

Από εκεί και πέρα δημοσίευμα της "Sportday" αναφέρει πως ο Ιταλός μέσος έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Φρανσουά Μοντέστο, προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στην Ελβετία και να αναλάβει τον ρόλο παίκτη και βοηθού του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ