2013-03-12 13:01:31
Φωτογραφία για Διέψευσε τα σενάρια αποχώρησης ο Βιτόλο
Τέλος στις φήμες που τον θέλουν να εκμυστηρεύθηκε στο περιβάλλον του πως θα φύγει από τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση μείωσης αποδοχών, έβαλε ο Βίκτορ Βιτόλο.

Θυμωμένος με τα σενάρια που κυκλοφόρησαν και τον εμφανίζουν να έχει τονίσει σε συμπαίκτες του πως δεν πρόκειται να παραμείνει στον Παναθηναϊκό εφόσον του προταθεί μείωση αποδοχών, είναι ο Βίκτορ Βιτόλo.

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος έμεινε έκπληκτος όταν τα πληροφορήθηκε και υποστήριζε στο περιβάλλον του ότι δεν έχει συζητήσει με κανέναν  στην Παιανία για το θέμα. Όπως ισχυριζόταν, δεν έχει στα χέρια του συγκεκριμένη πρόταση από την ΠΑΕ και επομένως, δεν μπορεί να κινηθεί βασισμένος σε υποθέσεις.

Συμπλήρωνε ότι στον Παναθηναϊκό αισθάνεται άνετα και επιθυμεί να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του για αρκετό καιρό ακόμα. Άλλωστε, το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2014 και στη μοναδική συζήτηση που είχε ο ατζέντης του με τους διοικούντες, δεν μίλησαν για νούμερα.


Συνεπώς, προς το παρόν ο Βιτόλο περιμένει την κλήση της διοίκησης του Παναθηναϊκού για να ακούσει τι θα του προταθεί. Έχει επίγνωση της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης και των μειώσεων στις απολαβές άλλων συμπαικτών του, αλλά θα αποφασίσει ανάλογα με την πρόταση που θα έχει στα χέρια του.

Απάντηση στο δημοσίευμα για Βιτόλο από... κύκλους

Εν τω μεταξύ, κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σχολίασαν το το δημοσίευμα που εμφάνιζε τον Βίκτορ Βιτόλο να έχει εκμυστηρευτεί σε συμπαίκτες του ότι θα φύγει εάν του προταθεί μείωση.

"Τα συγκεκριμένα ψευδή και υποβολιμαία σενάρια εντάσσονται στη γενικότερη προσπάθεια αποσταθεροποίησης της ομάδας και δημιουργίας προβλημάτων στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού.

Δυστυχώς για τους σεναριογράφους δεν θα πετύχουν το στόχο τους", ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ