2013-03-12 19:47:05
Φωτογραφία για Η καλύτερη άμυνα για τον Σπανό είναι η επίθεση
Αντί να τον θορυβήσει η κλήση της πειθαρχκής επιτροπής, για όσα συνέβησαν πριν και μετά τον χθεσινό αγώνα με τον Πανιώνιο, ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, επιτίθεται εκ νέου στον διαιτητή Μάνταλο, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, θεωρώντας τον ακατάλληλο να σφυρίζει σε αγώνες της Σούπερ Λίγκας. Στο σκαμνί και η κυανέρυθρη ΠΑΕ.

Με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν μεταξύ των φιλάθλων Ατρομήτου και Πανιωνίουν πριν την έναρξη της αναμέτρησής τους στη Νέα Σμύρνη, η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε σε απολογία τις δύο ΠΑΕ. Επίσης στο σκαμνί  θα καθίσουν ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, και ο γυμναστής της ομάδας, Ανδρέας Σκέντζος, εξαιτίας της λεκτικής επίθεσής τους στον Αθηναίο διαιτητή, Πέτρο Μάνταλο, μετά τη λήξη του αγώνα.

Και δε σταμάτησε εκεί ο Σπανός... Με σημερινή ανακοίνωσή του, βγάζει ακατάλληλο, για αγώνες της Σούπερ Λίγκας, τον Μάνταλο, ενώ κρίνει πως αλλοιώθηκαν αποτελέσματα και σε άλλους αγώνες του Σαββατοκύριακου, με αποτέλεσμα να διαταραχθεί εκ νέου η ισονομία του πρωταθλήματος!


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρομήτου:

«Κύριοι της ΚΕΔ, Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελική ευθεία όπου κρίνονται ευρωπαϊκά εισιτήρια και οι βαθμοί που θα μπουν οι ομάδες στα πλέι οφ αλλά και η παραμονή. Δυστυχώς, στην 25η αγωνιστική είχαμε σοβαρά λάθη σε τρία τουλάχιστον παιχνίδια που αλλοίωσαν τα αποτελέσματα των αγώνων. Στη Νέα Σμύρνη, και στο δικό μας παιχνίδι, είχαμε σωρεία λαθών από τον Αθηναίο διαιτητή Σταύρο Μάνταλο που εκνεύρισαν και αποσυντόνισαν την ομάδα μας. Δεν χρειάστηκε να γίνει το μεγάλο λάθος, με κίτρινες κάρτες όμως που έδειχνε μόνο σε εμάς, με φάουλ σε πλεονεκτικές θέσεις που δεν μας έδωσε, με ανύπαρκτα επιθετικά φάουλ που έκοβε επικίνδυνες επιθέσεις μας αλλά και καθυστερήσεις που ο ίδιος υπέδειξε αλλά δεν κράτησε είναι από τα λίγα μόνο που μπορούμε να περιγράψουμε.

Κύριοι της ΚΕΔ, Η ισονομία και το «50- 50» για όλους είναι υποχρέωσή σας, εάν θέλετε να θωρακίσετε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Μόνο που αυτή δεν επιτυγχάνεται όσο χρησιμοποιούνται ακατάλληλοι διαιτητές, «τύπου Μάνταλου», που τους έχει απορρίψει η κοινή ποδοσφαιρική γνώμη, η οποία μας κρίνει όλους.»
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ