2013-03-18 00:11:37
Φωτογραφία για ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ : ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΜΟΙΡΑΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ
Ο Νίκος Αναστασόπουλος δεν έκρυψε ότι πλέον τα πράγματα για την ομάδα της Κέρκυρας είναι πολύ δύσκολα έπειτα και από την ήττα της από τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας είπε: «Αυτή είναι η αλήθεια... Όταν δημιουργείς απέναντι στον Ολυμπιακό τρεις 'δυνατές' ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν τις αξιοποιείς, μοιραία, μπορεί και να χάσεις. Δεν θυμάμαι, το τελευταίο διάστημα, σε ματς του Ολυμπιακού, ομάδα να έχει δημιουργήσεις τόσες αξιόλογες στιγμές. Αυτό, αν μη τι άλλο, δείχνει την πολύ δουλειά που γίνεται στην Κέρκυρα και το πάθος που βγάζουμε εμείς, στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να συγχαρώ και τους παίκτες, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή.

Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Είχαμε πάθος, δύναμη, τρεξίματα, διαβάσαμε και αναλύσαμε πολύ καλά τον αντίπαλο κι αυτό φάνηκε. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά εμείς δίνουμε τον δικό μας αγώνα. Στο τέλος ήμασταν λίγο κουρασμένοι. Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, φρεσκαρίστηκε με τις αλλαγές που έκανε, σκόραρε ένα πολύ όμορφο γκολ. Τα πράγματα είναι, πράγματι, πάρα πολύ δύσκολα. Τις τελευταίες, όμως, αγωνιστικές, δείχνουμε ένα πολύ διαφορετικό -προς το καλύτερο- πρόσωπο και αυτό μας κάνει να έχουμε ακόμη περισσότερη θέληση και πάθος στον αγωνιστικό χώρο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ