2013-03-26 10:00:12
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΦΕΤΕΛ - ΓΟΥΕΜΠΕΡ *ΒΙΝΤΕΟ*
Νέα πλάνα που ήρθαν στην επιφάνεια και παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", δείχνουν τον Μαρκ Γουέμπερ να μπαίνει απότομα στο δρόμο του Σεμπάστιαν Φέτελ λίγο μετά τον τερματισμό στο Grand Prix της Μαλαισίας.

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η κόντρα του Μαρκ Γουέμπερ με τον Σεμπάστιαν Φέτελ στη Red Bull μετά την απόφαση του τελευταίου να αγνοήσει τις εντολές της ομάδας του και να προσπεράσει τον πρώτο τερματίζοντας πρώτος στο Grand Prix της Μαλαισίας.

Ο Μαρκ Γουέμπερ δεν περιορίστηκε σε μία άσεμνη χειρονομία προς τον Γερμανό πιλότο ή τις καυστικές δηλώσεις σε βάρος του. Νέα πλάνα που ήρθαν στην επιφάνεια παρουσιάζουν τον Αυστραλό πιλότο λίγα μέτρα μετά τον τερματισμό να «κόβει» απότομα στο δρόμο του παγκόσμιου πρωταθλητή, σε μια κίνηση που δείχνει την αντίδρασή του στην… πρωτοβουλία που πήρε ο Φέτελ.

Τα δύο μονοθέσια βρέθηκαν σε απόσταση πολύ λίγων μέτρων και η σύγκρουσή τους, που αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή όταν ο Φέτελ έκανε την προσπέραση στη διάρκεια του αγώνα, λίγο έλειψε να γίνει μετά την καρό σημεία του τερματισμού.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ