2013-03-26 14:31:05
Φωτογραφία για Hotel Fletcher: ολοκαίνουργιο και σούπερ ντιζαϊνάτο!
 

Ένα τετράστερο φουτουριστικό ξενοδοχείο,τo Fletcher άνοιξε τις πύλες του πρόσφατα στο Άμστερνταμ. Φυσικά υλικά και προχωρημένο designh τα κύρια χαρακτηριστικά του που του δίνουν μια έντονα πολυτελή όψη!

Το φουτουριστικό αυτό ξενοδοχείο διαθέτει στον 19ο όροφο ειδικό τμήμα για τους καπνιστές. Ακριβώς από κάτω στεγάζεται το εστιατόριο Sky Restaurant Pi, που προσφέρει πανοραμική άποψη 360 μοιρών (καθώς το ξενοδοχείο είναι κυκλικό) του Άμστερνταμ. Η κουζίνα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Αυτή είναι το σαλόνι μπροστά από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Δέρμα και ξύλο είναι τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στα έπιπλα, μάρμαρο και κεραμικά πλακάκια είναι από τα βασικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν.

Η καμπυλότητα των χώρων εντυπωσιάζουν και του δίνουν μια μοναδική όψη!

Το lounge του εστιατορίου διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους πολυελαίους στον κόσμο που ζυγίζει περίπου 1,5 τόνο και κρέμεται ακριβώς πάνω από το μπαρ.

Το εστιατόριο έχει πανοραμική θέα στην πόλη που εκμεταλλεύτηκε δεόντως με τις τεράστιες τζαμαρίες!

Αυτό το μοναδικό φουτουριστικό πιάνο με ουρά δίνει άλλο νόημα τόσο στο όργανο όσο και στο χώρο!

Μοναδική καινοτομία: η ντουζιέρα είναι στη μέση του δωματίου εώ ένα στρογγυλό παράθυρο με εντυπωσιακή θέα δίνει άλλη όψη! Λατρέψαμε τον ασπρισμένο κορμό δέντρου στον οποίο κρεμάστηκε η τηλεόραση!

http://www.tlife.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ