2013-03-27 12:00:13
Φωτογραφία για Πώς να μετατρέψετε τα παλιά, μονόχρωμα παπούτσια σας σε galaxy, στη στιγμή!
Γιατί το galaxy είναι must.

Βαρεθήκατε τα παλιά σας παπούτσια; Έχουν φθαρεί και έχουν χάσει τη λάμψη και το χρώμα τους; Ήρθε η ώρα να τα μεταμορφώσετε απλά και γρήγορα μόνες σας και μάλιστα να αποκτήσετε τα must have παπούτσια της σεζόν, που δεν είναι άλλα από τα galaxy.

 

 

 

 

Πως; Ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Eφαρμόστε κολλητική ταινία στις σόλες των παπουτσιών ώστε να μη βαφτούν από τα χρώματα. Πάρτε μια παλέτα πάνω στην οποία θα έχετε βάλει τα χρώματα (ακρυλικά) που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Τοποθετήστε εφημερίδες κάτω από τα παπούτσια και λάβετε δράση

2. Πάρτε ένα σφουγγάρι και βουτήξτε το στο χρώμα που επιθυμείτε. Μην το παρακάνετε. Ίσα ίσα να βραχεί. Αρχίστε να χτυπάτε απαλά το σφουγγαράκι στα σημεία του παπουτσιού που θέλετε. Συνεχίστε με διαφορετικά χρώματα και προσπαθήστε να τα δέσετε μεταξύ τους. Μπορείτε επίσης να αναμείξετε μερικά χρώματα, ώστε να κάνουν περίεργες αποχρώσεις. Δε χρειάζεται να είσαστε απολύτως ακριβής.


3. Όταν σας αρέσει το αποτέλεσμα αφήστε το να στεγνώσει και ακολουθήστε την ίδια διαδικασία με το άλλο παπούτσι. Αφήστε το να στεγνώσει περίπου 30 λεπτά.

4. Τέλος, πάρτε με ένα πινελάκι λευκό χρώμα και προσπαθήστε να δημιουργήσετε μικρά διάσπαρτα αστεράκια, σε διάφορες περιοχές. Κάντε και μικρές τελίτσες ώστε να θυμίζει γαλαξία. Αφήστε το να στεγνώσει.

Έτοιμο! Αν τα βήματα σας φαντάζουν δύσκολα, βρήκαμε για εσάς ένα video-tutorial το οποίο σας επεξηγεί βήμα-βήμα τη διαδικασία

 http://www.queen.gr/
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ