2013-04-20 23:18:08
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ... ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Μαγική χαρακτήρισε τη χρονιά για τον Ολυμπιακό ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Δημήτρης Καζάζης, ο οποίος μετά από 8 πρωταθλήματα ως παίκτης έβαλε στην τροπαιοθήκη του και τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος ως προπονητής, ενώ το όνομα του γράφτηκε κάτω από το πρώτο «τρεμπλ» του Ολυμπιακού (πρωτάθλημα, κύπελλο και league cup).

«Η προσπάθεια έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι όπου κάναμε πολύ καλή δουλειά, με σωστό προγραμματισμό. Ήταν αυτός που έπρεπε. Περάσαμε ενάμιση μήνα πολύ δύσκολα αλλά κρατηθήκαμε ενωμένοι. Καταφέραμε και πήραμε τα πάντα και πετύχαμε πράγματα και πάνω από τον αρχικό προγραμματισμό. Ήταν μία μαγική χρονιά.

Είναι πολύ ωραίο να πετυχαίνεις αυτό που σχεδιάζεις και αγαπάς και να είσαι πρωταθλητής. Αφιερώνω τον τίτλο σε όλο την ομάδα, στο επιτελείο μου, στους αθλητές που με άντεξαν όλη τη σεζόν και στον μάνατζερ μου Θανάση Μιχαλόπουλου. Στα δύσκολα ήμασταν ενωμένοι. Δεν υπήρξε τίποτα να μας χαλάσει. Για την ώρα απολαμβάνω τις στιγμές και η παραμονή μου θα εξαρτηθεί από την διοίκηση του Ολυμπιακού», ήταν τα λόγια του προπονητή του Θρύλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ