2013-04-21 09:00:14
Φωτογραφία για Είμαι …. « Στοχοποιημένος »;
Αγαπητοί συνάδελφοι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Οι Κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης, σήμερα καταδεικνύουν ολοφάνερα το σκοπό τους αλλά και το ΣΤΟΧΟ τους. Λειτούργησαν και λειτουργούν με σκοπό τη διάλυση της Πατρίδος μας και την απώλεια της Εθνικής μας Κυριαρχίας.

Μεθοδευμένα, συνεργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια, με την συνδρομή και των υπολοίπων κομμάτων της Βουλής με όργανο την Οικονομία. Τα ήδη νεοσυσταθέντα κόμματα της Βουλής καθημερινά δημιουργούν «σκοτεινά» ερωτήματα αλλά και αδυνατούν να προασπιστούν την Πατρίδα μας.

Είναι πασιφανές

Στοχοποίησαν και οδηγούν στην εξαθλίωση 2 Όμορα κράτη . Ελλάδα και Κύπρος.

Στοχοποίησαν, απομονώνουν και εξουδετερώνουν, τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλέιας, με σκοπό τη σταδιακή τους διάλυση και αντικατάσταση από Μισθοφόρους. Εύλογο. Οι μισθοφόροι δεν είναι ορκισμένοι στη πίστη για την Πατρίδα. Οι Μισθοφόροι είναι για την διαφύλαξη του Πρωτεκτοράτου.


ΝΑΙ είμαι «Στοχοποιημένος». Είσαι και ΕΣΥ που το διαβάζεις. Είμαστε η ΦΩΝΗ των εν ενεργεία Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Σήμερα στο Ξενοδοχείο STANLEY στις 11:00 συγκεντρωνόμαστε οι...«ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ».

Συνάδελφοι Τόλμησαν αυτό που δεν τολμήσαμε αλλά πάντα είχαμε όλοι μας στο μυαλό. Μερίδα πολιτών προσήλθε και προσέρχονται και τους κυτάνε στα μάτια. Βλέπουν την ΕΛΠΙΔΑ !!!

Από εμάς τους ίδιους εξαρτάται η πολιτική βιωσιμότητα του Σ.Ε.Ε.

Από εμάς τους ίδιους εξαρτάται το πολιτικό φάσμα και η ιδεολογική – πολιτική ταυτότητα.

Το ΠΑΡΩΝ μας είναι επιβεβλημένη και απορρέουσα υποχρέωση από όλους μας για την Πατρίδα μας, τα Ιδανικά μας αλλά και τις οικογένειές μας.

Δεν υπάρχουν αποστάσεις. Όλοι μπορούμε να είμαστε αύριο εκεί.

Μας περιμένουν...

Σας καλώ να ανταποκριθούμε

Σχης (ε.α.) Αθανασιάδης Ευάγγελος
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ