2013-04-22 00:22:50
Φωτογραφία για Παναθηναϊκός: Η ώρα των ανακοινώσεων
Μέσα στις επόμενες ημέρες, αν όχι και τη Δευτέρα, αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις τόσο για το θέμα του προπονητή, όσο και για αυτό του τεχνικού διευθυντή με τους Αναστασίου και Σαραβάκο να είναι τα απόλυτα φαβορί.

Ο σχεδιασμός για την επόμενη περίοδο παίρνει σάρκα και οστά από τη Δευτέρα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να ολοκληρώσει το θέμα τόσο του προπονητή όσο και σε αυτό του τεχνικού διευθυντή. Μάλιστα δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της Δευτέρας να υπάρξουν ανακοινώσεις.

Στο θέμα του προπονητή ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να συναντηθεί μαζί του (αν δεν το έκανε το βράδυ της Κυριακής) για να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης Σαραβάκος είναι αυτός που μοιάζει να κερδίζει στο νήμα τη μάχη για τη θέση του τεχνικού διευθυντή από τον Κριστόφ Βαζέχα. Ο "μικρός" γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και δείχνει θετικό για να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο.


Με τον Δημήτρη Σαραβάκο αναμένεται να γίνει ένα ακόμα ραντεβού και να κλείσει θετικά η υπόθεσή του.

Τεχνικός σύμβουλος ο Νταμπίζας

Εξελίξεις αναμένεται να έχουμε και στο θέμα του Νίκου Νταμπίζα. Ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να τελειώσει και το θέμα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή ο οποίος αναμένεται να αναλάβει τη θέση του τεχνικού σύμβουλου παρά τις έντονες αποδοκιμασίες που υπάρχουν.

Δεν αποκλείεται τόσο ο Γιάννης Αναστασίου όσο και ο Δημήτρης Σαραβάκος να ανακοινωθούν εντός της Δευτέρας, ενώ η υπόθεση του Νίκου Νταμπίζα δεν αναμένεται να τελειώσει με ανακοίνωση αφού θα έχει το ρόλο του συμβούλου.

Πηγή: prasinanea.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ