2013-04-22 09:00:21
Φωτογραφία για ΤΑ... ΕΙΠΕ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΖΙΟΒΑΝΙ
Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών έχει βρει ο Ζιοβάνι για τον Ολυμπιακό, όπως μετέφερε ο ίδιος στον Βαγγέλη Μαρινάκη στο περιθώριο της φιέστας. Εντός της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις σε αυτό το θέμα.

Αρκετές συζητήσεις είχαν ο Ζιοβάνι και ο Καρεμπέ, στο περιθώριο του χθεσινού αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο και στη συνέχεια της φιέστας για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου.

Η πιο σημαντική, όμως, ήταν εκείνη του Βραζιλιάνου με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Ο «μάγος» φέρεται - σύμφωνα με τον «Γαύρο» - να είπε στον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι έχει βρει κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι στο μέλλον μπορούν να εξελιχθούν σε πολύ σημαντικές επενδύσεις.

Από χθες είναι γνωστό ότι ο παλαίμαχος επιθετικός έχει ξεχωρίσει δύο με τρεις παίκτες, τους οποίους σκοπεύει να προτείνει στους ερυθρόλευκους.

Εξελίξεις σε αυτό το θέμα θα υπάρξουν εντός της εβδομάδας, αφού ο Ζιοβάνι θα έχει επαφές με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τον Χουάνχο Λορένθο.

Από την πλευρά του, ο Καρεμπέ φέρεται να δέχθηκε και πάλι κρούση για συνεργασία με τον Ολυμπιακό, όμως είναι αρκετά δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ