2013-04-22 10:55:03
Φωτογραφία για Δίκη: Πότε άρχισε να λαδώνεται ο Άκης Tσοχατζόπουλος
Μετά τον Μένιο Κουτσόγιωργα, ο Ακης Τσοχατζόπουλος είναι ο δεύτερος υπουργός που κάθεται στο σκαμνί -συν γυναιξί και κόρης μάλιστα.

Γράφει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος στο aixmi με τίτλο «Ακης-Βίκυ, έχουμε λεφτά και τα δείχνουμε»:

Το κατηγορητήριο είναι ατιμωτικό για τον άνθρωπο που διεκδίκησε με αξιώσεις να διαδεχθεί τον Ανδρέα Παπανδρέου στην πρωθυπουργία. «Ξέπλυμα μαύρου χρήματος», το οποίο προήλθε από μίζες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Όλα από τους εξοπλισμούς!

Ο Άκης φαίνεται ότι άρχισε να «λαδώνεται» μόλις λίγους μήνες μετά την ήττα του από τον Κώστα Σημίτη, όταν ανέλαβε το υπουργείο Άμυνας. Συνεργοί του στη συμμορία που δημιούργησε, η δεύτερη σύζυγός του Βίκυ, η κόρη του Αρετή, ο πρώτος του ξάδελφος Νίκος Ζήγρας και το alter ego του στο υπουργείο Άμυνας, Γιάννης Σμπώκος, που φαίνεται ότι πήρε πολλά εκατομμύρια από τις μίζες.

Όλα θα είχαν μείνει στο σκοτάδι αν η τρέλα του μεγαλείου δεν καταλάμβανε τόσο τον ίδιο όσο και τη σύζυγό του. Χλιδάτος γάμος στο Four Seasons του Παρισιού, διαμέρισμα -παλατάκι απέναντι από την Ακρόπολη. «Έχουμε λεφτά και τα δείχνουμε» φαίνεται να ήταν το μέλημά τους.


Τα ακριβά μαγαζιά της Αθήνας έχουν να λένε για τα λουσάτα ψώνια της Βίκυς Σταμάτη. Πάντα αγόραζε το ακριβότερο και πιο φιρμάτο από κάθε είδος Για να μπορέσει να την παντρευτεί ο Άκης φαίνεται ότι εξαγόρασε το διαζύγιο από την πρώτη σύζυγό του Γκούντρουν, η οποία αρνείτο να του το δώσει μετά από 40 χρόνια γάμου. Υποχώρησε, όμως, χάριν των χρημάτων που της έδωσε -όπως γράφει το κατηγορητήριο.

Όσο για την κόρη του, η Δικαιοσύνη πιστεύει ότι ήταν απολύτως «στο κόλπο»...

Στη δίκη αναμένονται πολλά νέα πράγματα, καθώς δεν αποκλείεται να στραφεί ο ένας κατηγορούμενος εναντίον του άλλου...

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ